Hárommilliárdból újult meg a Danubius HSR Margitsziget

Forrás: turizmus.com

 2019. május 10. 13:59

Az elmúlt három évben lezajlott átfogó felújítás most zárult harmadik ütemében megújult az étterem, a konferenciaterem és az utolsó két szint is.

A főváros legnagyobb gyógy-wellness és konferenciaszállodájában az elmúlt három évben csaknem minden területet érintő felújítás történt.

Ahogyan arról 2018 nyarán beszámoltunk átépítették a lobbyt, a földszinti konferenciatermeket, a gyógyászati recepciót és a vendéglátó egységeket, akkor még a Platán étterem és az immár Star Auditorium névre hallgató, az egykori éjszakai bár helyén kialakított konferenciaterem kivételével. A munkálatok harmadik ütemében azonban az étterem, a 250 fős konferenciaterem és a szálloda két utolsó szintje is sorra került.

Mácsai Péter, a Danubius SPA Company margitszigeti szállodáinak igazgatója május 10-én mutatta be az új tereket a sajtó képviselőinek.

Mácsai Péter, háttérben a 280 személyesre bővített Platán étterem most kialakított büfépultjának és látványkonyhájának egy részlete

Fotó: turizmus.com

Az igazgató elmondta azt is, hogy idén az első negyedévben a margitszigeti szállodák átlagosan 60 százalékot meghaladó kihasználtsággal üzemeltek, ami kiemelkedőnek számít a felújítások mellett. A beruházások a szálloda jövedelmezőségét és a teljes szolgáltatás minőségét egyaránt javítják – számolt be róla az igazgató, s hozzátette, hogy a margitszigeti gyógyszálloda a legkomplexebb vendégösszetétellel rendelkező szállodájuk, mivel a gyógyturizmus mellett üzleti utazók, családok, egyéni és csoportos vendégek, valamint sportrendezvények versenyzői és kísérői is megfordulnak itt – tudósított az MTI.

Az élénk színek, a korszerű világítás, no meg a teret két oldalról határoló üvegfelületek barátságossá teszik a mégoly nagy méretű Platán Éttermet is

Fotó: Danubius Spa Company