Háromszázmilliós wellness-fejlesztés a Betekints Hotelben

 2012. január 18. 19:14

Háromszázmillió forintos beruházással wellness részleget hoztak létre Veszprémben, a négycsillagos Betekints Hotelben; a fejlesztés 134 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott a Közép-Dunántúli Operatív Programtól.
A projekt záró sajtótájékoztatóján Márkus László, a Betekints Kft. ügyvezetője elmondta, hogy a 38 szobás szállodában 700 négyzetméter alapterületű háromszintes, akadálymentesített wellness részt alakítottak ki.

 Az úgynevezett Wellness völgyben egyebek mellett felnőtt és gyermekmedence, jakuzzi, hangulatbár, szaunák, sószoba és masszázshelyiség található, a tetőn pedig napozót hoztak létre.
Porga Gyula, Veszprém polgármestere szerint a beruházással a város, a veszprémi közösség is gazdagabb lett. Jó látni, hogy vannak vállalkozások, amelyek nehéz gazdasági körülmények között is hisznek a fejlődésben, abban, hogy érdemes beruházni, s megragadják az európai uniós lehetőségeket - fogalmazott a városvezető.
Úgy vélte a Wellness völgy alkalmas arra, hogy mások is megtapasztalják: Veszprém szerethető, vendéglátó város.
Temesvári Balázs, a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség ügyvezetője hangsúlyozta: az Új Széchenyi Terv célja, hogy a kis-és középvállalkozásoknak lehetőséget adjon valós igények kiszolgálására, valódi munkahelyek teremtésére. Erre szép példa a Betekints-féle beruházás - mondta.