Hat új szálláshely csatlakozott a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetségéhez

Forrás: turizmus.com

 2015. május 14. 13:36

Sikeresen lezajlott az ifjúsági szállások Nemzeti Tanúsító Védjegyét bevezető roadshow, megkezdődtek a szálláshely minősítések és megszületett az első „3 hátizsákos" minősítés is.

Elindultak a szakmai képzések nagyszámú résztvevőkkel és hat új tag csatlakozott a szervezethez. Ezek voltak a MISZSZ eddigi eredményei 2015-ben.

Május 8-án lezajlott a Magyarországi Ifjúsági Szállások Szövetségének éves közgyűlése. A közgyűlés egyhangúlag elfogadta a 2014 évi beszámolót és közhasznúsági jelentést. A közgyűlés 2015-ös terveit is ismertették, melyek között szerepel a minél több szálláshely védjegy minősítése, a védjegy kiterjesztése nem üzleti célú ifjúsági szállásokra és városi hostelekre, valamint további szakmai képzések szervezése. A szövetség jobban szeretne nyitni a budapesti hostelek felé is az idei évben.

 

Megszületett az első hátizsákos védjegyminősítés, melyet a legmagasabb besorolással - 3 hátizsákkal - a miskolci UNI-HOTEL DIAKOTTHON nyert el. Emellett a budapesti Marco Polo hostel második alkalommal ment át Hostelling International Quality Management System auditján. A HIQ minősítés a kiemelten magas színvonalú ügyfél kezelésért és az ezt biztosító rendszer folyamatos használatáért járó nemzetközi tanúsítvány.

A szövetséghez az idei közgyűlésen hat új tag is csatlakozott:

1) Katica Tanya – Patca..

2) Öregbakony Túristaház – Bakonyszentlászló.

3) RÓNA Gyermek és Ifjúsági Üdülő – Balatonakali..

4) Eurostrand Camping – Sarud.

5) Maverick City Lodge – Budapest.

6) Öko-Land Tábor – Bánk.

Április 23-án 30 fő részvételével megszervezett egész napos szakmai képzés sikerére való tekintettel a szövetség újabb képzési napokat hirdetett meg május 28-ra és június 3-ra.

További információk: www.miszsz.hu, Hegyi Barbara titkár, hegyi.barbara@miszsz.hu e-mail címen vagy 20/283-55-65-ös telefonszámon.