Hatékonyságmaximalizálás a mesterséges intelligenciával

Szerző: PR-cikk

Forrás: turizmus.com

 2024. március 04. 07:00

A 2024. február 1-jei Turizmus Évadnyitó Gálán mutatta be legújabb digitális termékét a szakmai közönségnek az Everguest. A mesterséges intelligencián alapuló webes alkalmazás – az Everguest Intelligence – azóta felforgatta a turizmus mindennapjait.

Már több mint 160 szálloda iratkozott fel a várólistára, sokan pedig már jelenleg is élvezik a szoftver által nyújtott előnyöket.

Az Everguest Intelligence a turizmus forradalmát hirdeti, egy új korszak beköszöntét. Egy olyan korszakét, amelyben a szállodavezetők a mesterséges intelligencia segítségével tudják fejleszteni szálláshelyük szolgáltatásait és kiaknázni előnyeit. Az Everguest webalkalmazása jelentősen támogatja a döntéshozatali folyamatokat és hihetetlen időmegtakarítást jelent a napi folyamatokban.

Borsos Éva, a Corvin Hotel Budapest szállodavezetője így számolt be az első tapasztalatairól:

Borsos Éva

„Az Everguest Intelligence eddig minden várakozásunkat felülmúlta. Már az első hónap után számottevő időmegtakarítást könyvelhettünk el, miközben a kollégák is örültek az egyszerűen és könnyen használható segítségnek. A rendszer bevezetése sem okozott különösebb gondot, a felület nagyon kényelmesen használható, felhasználóbarát, de ha bárhol elakadunk, akkor az Everguest-esek azonnal segítenek, már a felületen belül.”

 

Sivó Roland, az Aquaworld General Managere a mesterséges intelligencia elemzéseit és a kincset érő statisztikákat emelte ki:

Sivó Roland

„Az Everguest Intelligence által nyújtott statisztikák nagyon értékesek a számunkra, már most tisztán látjuk, miben kell javulnunk, és hogyan tehetjük a vendégeink élményét még felejthetetlenebbé. Egyre jobban építjük be stratégiai döntéseinkbe a rendszerből kinyert adatokat, és fedezzük fel, hogy mennyire sok területen tudjuk ezeket felhasználni. A mesterséges intelligencia elemzései pedig megkönnyítik ezeknek az adatoknak az értékelését.”

 

Az Everguest Intelligence-re irányuló figyelem és az óriási érdeklődés miatt a turisztikai tanácsadó cég továbbra is várólistát alkalmaz, amire érdemes minél hamarabb feliratkozni, hiszen a feliratkozás sorrendjében történik a kapcsolatfelvétel.


Amennyiben szeretnéd Te is kihasználni a mesterséges intelligencia által nyújtott előnyöket szálláshelyed mindennapjaiban, akkor iratkozz fel a várólistára ITT!

Ne maradj le róla, már több mint 160 szálláshely csatlakozott!


 

 

(X)


Képek: Everguest