Hattyú bál Balatonalmádiban

Forrás: turizmus.com

 2017. május 27. 19:15

Az Almádiért Közalapítvány idén is megrendezi a Hattyú bált, Balatonalmádi szezonnyitó rendezvényét.

Az első Hattyú bált Balatonalmádiban 1990 júliusában tartották az Auróra Étteremben, a mai Pannónia helyén. Azóta évről évre összegyűltek a városban a bálozni vágyók, hogy együtt köszöntsék a turisztikai szezont. De sajnos volt úgy, hogy sajnos kimaradt néhány esztendő és majdnem feledésbe merült a szép hagyomány. Az Almádiért Közalapítvány tavaly újjáélesztette a Hattyú bált, s a szezonnyitó rendezvény hatalmas sikert aratott.

Az idei Hattyú bál időpontja: június 17. szombat, 18 óra

Helyszíne: Hunguest Hotel Bál Resort – Balatonalmádi

A Hattyú bál megvalósulását Balatonalmádi Város Önkormányzata és a térség turisztikai szakmai szervezete, a Balaton Best Nonprofit Kft. támogatja, s a helyszínt adó szálloda, az idén újjáalakuló Hunguest Hotel Bál Resort is együttműködik velünk, szervezőkkel. Hiszen a cél közös: olyan eseményt hívjunk életre, amely méltó módon nyithatja meg a balatoni idegenforgalmi szezont, amely eleganciájával, jó zenével és ízletes ételekkel és a messze földön híres kiváló hangulatával ide vonzza a látogatókat.

 

A Hattyú bál jótékony célú, a szervezők a városi újság kiadására és a Balaton Játékpont, a város ingyenes gyermek játszóházának működésére szánják a belépőkből összegyűlt összeget.

A 2017. évi Hattyú bál fővédnöke Dr. Kontrát Károly, BM parlamenti államtitkára, országgyűlési képviselő, a védnökök Polgárdy Imre, a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke és Keszey János, Balatonalmádi Város polgármestere.

A rendezvény díszvendég Pitti Katalin, Liszt Ferenc-díjas operaénekes, érdemes művész és Kóródi Péter, Lyra-díjas jazz- és bárzongorista lesz.

A bál ideje alatt táncbemutató, lézershow és légi akrobatikai bemutató szórakoztatja a közönséget,  zenél a Sunny Dance Band, a négyfogásos vacsora és bőséges éjféli svédasztal mellett az italokról Lajsz András koktélkirály gondoskodik.

Bővebb információ és asztalfoglalás: 20/97-03-479, almadiert@gmail.com

 

 

Kapcsolódó cikkek