Háznézőben a Turizmus Panoráma - üzleti reggeli képgalériával

Forrás: turizmus.com

 2014. szeptember 19. 15:29

A Casati Budapest Hotel látta vendégül a múlt héten megtartott exkluzív szakmai rendezvényt.


A vendégeket a Turizmus Kft részéről Kelecsényi Ágnes marketingigazgató, a szálloda részről pedig Erdős Gábor igazgató köszöntötte.

A reggeli „szakmai menüjét” a Samsung Electronics Magyar Zrt. és a UPC Direct szolgáltatta egy-egy rövid prezentációval. Burom Zoltán, a Samsung Smart Signage és Hoteltv managere a digitális képalkotási megoldásokkal kapcsolatban árult el hasznos információkat a szakma számára. A Prémium Hoteltv szolgáltatás állt a fókuszban, de a modern display megoldásokról is hallott újdonságokat a közönség.

A UPC Direct Sales Project Managere, Vereska Gábor rövid cégbemutató után a digitális műholdas szolgáltatás előnyeire világított rá, melyek közé tartozik a széles csatornaválaszték, a HD képminőség és Dolby Digital 5.1-es hang, az országos lefedettség és a kiváló minőség.

A meghívott szállodaigazgatók, műszaki vezetők ezt követően megnézték a 25 szobás, két éve teljesen felújított házat. A visszaérkezőket bőséges reggeli várta, ahol lehetőségük nyílt kötetlen beszélgetésre, tapasztalatcserére.

Az esemény fotóit KÉPGALÉRIÁNKBAN ITT érheti el.