Hegyi élményszállodát nyitott a JUFA Annabergen

Forrás: turizmus.com

 2015. október 08. 12:42

Október elsején hegyi élményszállodaként nyitotta meg kapuit a JUFA szállodalánc legújabb egysége Annabergen, saját vízi kalandvilággal és számos gyerekbarát szolgáltatással.

A szálloda mesebeli erdők, lejtős rétek ölelésében fekszik a vadregényes hegyeiről ismert Mostviertel régióban. Télen és nyáron egyaránt gazdag programlehetőséget kínál: a környező hegyek tavasztól-őszig emlékezetes kirándulásokra csábítanak (többek az Ausztria Grand Canyonjaként emlegetett Ötschergraben is a közelben található), télen pedig a síelésé a főszerep. A téli sportok szempontjából a szálláshely fekvése rendkívül előnyös, hiszen közvetlenül az annabergi sípálya mellett található, pályaszállásként működik, sítárolóval.

 

Az épületben 64 különböző méretű szoba van, két- és háromágyas, családi, összenyitható és mozgássérülteknek kialakított lakóegységeket is lehet foglalni. Wellnessrészlegükben többféle szauna és pihenőszoba kínál relaxációs lehetőséget, 120 négyzetméteres gyermekrészlegük a kicsik kedvence lesz, akiket játszószoba is vár a házban. Kávézó, önkiszolgáló étterem, napozóterasz és két multifunkcionális, összenyitható rendezvényterem gazdagítja még a kínálatot.