Hello Eventként folytatja a Confhotel Event

Forrás: turizmus.com

 2017. március 21. 12:16

Nevet vált 17. születésnapján a több mint egy milliárdos árbevételű rendezvényszervező cég. Megváltozott tulajdonosi struktúrával, új névvel és arculattal, kibővült szolgáltatásokkal működik tovább az ügynökség.

A MICE piacon erős márkanévvel rendelkező Confhotel új névvel, valamint új, a korábbitól erőteljesen különböző arculattal folytatja munkáját. A váltást leginkább az elmúlt egy-két évben tapasztalható, rendezvényszervezői és megrendelői oldalon is jelentkező attitűdváltás, a rendezvényszervező cégek feladatainak kiszélesedése és a vállalati kommunikációs célokhoz való egyre szorosabb kapcsolódása indokolta.

A Hello Event a klasszikus rendezvényszervezésen túl tehát, adott márkához- vagy céges rendezvényhez kapcsolódó kommunikációs feladatok ellátásában is részt vállal.

A cég új arculatának megtervezésekor az elsődleges és legfontosabb cél az volt, hogy ne a Confhotel „átcsomagolásának” gondolják az ügyfelek a váltást, hanem érzékeljék a teljes megújulást, a merészebb irányokat, a bátor újításokat.

Bevezető image videójuk:

 

A Hello Event elődje, a Confhotel Event 2000 óta működik a rendezvényszervezői piacon. A cég 2016-os árbevétele meghaladta az egy milliárd forintot. A cégcsoport egyesített árbevétele 2016-ban közel két milliárd forint. A Hello Event csapatában jelenleg 15 fő állandó rendezvényszervező és további 8 szakember dolgozik, mely az idei év végére várhatón további 4-5 kollégával bővül. A névváltással párhuzamosan növelte tulajdonrészét az ügynökséget is tulajdonló cégcsoportban Erdős Ákos.

A Hello Event a Confhotel Cégcsoport tagja, melyben megtalálható az azonos nevű digitális ügynökség, utazási iroda valamint a Larus Étterem és Rendezvényközpont.

Ügyfeleik többek között a Microsoft Magyarország, a Lufthansa Systems, a Booking.com, a MOL, az NNG, a British Telecom, a Samsung és a Vodafone.