Hét nemzetközi díjat kapott egyszerre a Matild Palace

Forrás: turizmus.com

 2023. február 15. 15:36

Február 2-án Londonban tartották az International Property Awards 2022-2023 díjátadót, ahol a Matild Palace, a Luxury Collection Hotel Budapest épületének enteriőrjei is elismerésben részesültek.

Az International Property Awards a kiválóság világszinten elismert védjegye, amellyel az ingatlanszektor valamennyi ágazatában működő vállalatok legmagasabb szintű teljesítményét díjazzák.

matild

A Matild Palace egy este alatt hét elismerést zsebelt be a díjátadón

Fotó: Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest

A Matild Palace, a Luxury Collection Hotel Budapest európai és nemzetközi szinten is több díjban részesült az átadón. A hotel konferencia termein, lakosztályain és fürdőszobáin felül a Spago by Wolfgang Puck Budapest étterem és a The Duchess bár enteriőrjét is elismeréssel tüntették ki.

matild

A Spago by Wolfgang Puck Budapest étterem enteriőrjét is díjazták

Fotó: Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest

„Nagyon büszkék vagyunk, hogy a Matild Palace gyönyörű enteriőrjei újabb díjakat kaptak. Mindig jólesik nekünk, mikor belsőépítészeti és felújítási munkálataink elismerésben részesülnek, hiszenvisszaigazolás ez nekünk arról, hogy vendégeinket olyan élményben tudjuk részesíteni, amelyfelejthetetlen emlék marad a számukra” – mondta Selim Ölmez, a Matild Palace general managere.

matild

A Klotild lakosztály is díjat kapott a gálán

Fotó: Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest

A díjak pontos nevei a nemzetközi versenyben: Best International Hotel Bathroom Interior 2022-2023 (legjobb hotel fürdőszoba enteriőr), Best International Hotel Conference Facilities Interior 2022-2023 (legjobb konferenciaterem enteriőr).

matild

A szálloda Erzsébet-hídra néző konferenciatermei nemzetközi és európai szinten is díjat nyertek

Fotó: Matild Palace, a Luxury Collection Hotel, Budapest

Az európai indulók között pedig az alábbi kategóriákban végzett első helyen a szálloda: Best Hotel Conference Facilities Interior Europe (legjobb konferenciaterem enteriőr), Best Hotel Restaurant Interior Europe (legjobb étterem enteriőr), Best Hotel Bathroom Interior Europe (legjobb hotel fürdőszoba enteriőr), Best Hotel Bar Interior Europe (legjobb hotel bár enteriőr), Best Hotel Suite Interior Europe legjobb hotel lakosztály enteriőr).