Hétfőn bezár Hosszú Katinka étterme

Forrás: turizmus.com

 2024. április 06. 10:35

Hétfőtől bezár a Koool, Hosszú Katinka és férje, Layber-Gelencsér Máté közös étterme – derült ki az étterem hivatalos közösségi média oldalain elérhető posztból.

A posztban a hely bezárását azzal indokolták, hogy "mivel a minőség romlásával járt volna a Koool továbbhaladása a jelenlegi gazdasági helyzetben, ez Veletek, a vendégekkel szemben nem lett volna etikus, így a bezárás mellett döntöttünk." A vendégeknek megköszönték az eddigi támogatást, pozitív visszajelzéseket.

Az egészségtudatos táplálkozásra építő Koool éttermet 2022 júniusában nyitotta meg az olimpiai bajnok úszó és férje a Szent István körút 21. alatt, a korábbi Ápisz bolt helyén. Ahogy a weboldalukon írják, ételeik prémium alapanyagokból készülnek, és Katinka célja volt, hogy egy gyorséttermi menü áráért lehessen náluk megkóstolni a világ ízeit, glutén-, tej- és cukormentes formában.

koool_katinka

Hétfőtől bezár a Koool

Fotó: Koool by Katinka

Az év elején még – szintén a közösségi média felületeken – keresett üzlettársat. Akkor azt írta, a Kooollal kapcsolatban "további álmaink vannak fejlődésre, értékesítésre, amelyet immáron csapatban szeretnénk megvalósítani. Keresünk magunk mellé egy hasonlóan ambiciózus, kreatív és lelkes üzlettársat akivel közösen tudjuk elérni céljainkat."