Hétfőn nyílik a SIRHA Budapest kiállítás

 2014. március 06. 16:48

Az élelmiszeripar, a sütő- és cukrászipar, a szálloda- és vendéglátóipar hazai és regionális piaci szereplőit várja 2014. március 10. és 12. között a SIRHA Budapest kiállítás a Hungexpo Budapest Vásárközpontban.

Ez a szakvásár Közép-Kelet-Európában egyedülálló esemény, kihagyhatatlan presztízsrendezvény a vendéglátásban érintett szakmák képviselői számára. Bár a kiállítás elsősorban őket szólítja meg, a nagyközönség érdeklődésére is számítanak, hiszen itt rendezik meg a Bocuse d'Or szakácsverseny hazai döntőjét.

A Magyar Turizmus Zrt. fontosnak tartja a vendéglátás, a gasztronómia és az élelmiszeripar megújulási folyamatában való részvételt, továbbá hozzá kíván járulni a magyar beszállítók kapcsolatainak fejlesztéséhez is. Ennek egyik fontos eszköze lehet a SIRHA Budapest kiállítás is.

Az MT Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatósága (AMC) a kiállításon a Magyar Élelmiszeripari Börzével jelenik meg, hogy bemutathassa a magyarországi élelmiszertermelőket és különleges termékeiket a közép-kelet-európai régió szakmai érdeklődői számára. A speciális, 855 m2-es területű kör alakú multifunkcionális standon a kör szélén 25 kiállító helyezkedik majd el, a kör közepén található fórum pedig szakmai előadásoknak ad helyet.

Kistermelők, gazdálkodók, kisvállalkozók mutatkoznak be a látogatóknak. A termékek között találunk kézzel készített élelmiszereket éppúgy, mint prémium termékeket, élelmiszeripari nyersanyagokat, bio- és reformtermékeket is, sok terméket meg is lehet vásárolni.

A magyar sertéshús és húskészítmények külföldi piaci lehetőségeit szélesíteni kívánva a kiállításon szervezik meg a magyar szakemberek és a külföldi áruházláncok képviselőinek találkozóját is.

További információ: http://www.sirha-budapest.com/