Hétvégén már üzemel az új gyermekmedence Harkányban

Forrás: turizmus.com

 2015. május 19. 15:28

A legkisebbek örömére a hét végétől már üzemel a felújított, vizes élményelemekkel tarkított gyerekmedence és július elejére várhatóan elkészül a szintén felújítás alatt álló lepke medencepár is a Harkányi Gyógyfürdőben.

Nem ez az egyedüli felújítás a gyógyüdülőhely területén, a folyamatos szépülés és fejlesztés jegyében új járdaszakaszok épülnek, megújításra kerülnek a vizes helyiségek, de a kihelyezett táblák és az árjegyzék is új külsőt kapnak, hogy a fürdőzők minél modernebb körülmények között élvezhessék a 200 éves gyógyvíz jótékony hatásait.

A fürdőkomplexum tervei szerint a jövőben az ingyenes csúszda, csúszdaparkká bővítése is megvalósul, és legkésőbb 2016-ra még több élményelem egészíti majd ki a szolgáltatásokat.

Talán a felújításoknak is köszönhető, hogy a múlt hét folyamán Hegyi Ákos, vezérigazgató személyesen is köszönthette a gyógyfürdő 100 000-ik látogatóját. A szerencsés magyar orvos házaspár egy hétre érkezett, hogy a harkányi gyógyvíz gyógyhatásait élvezzék és elismerő oklevéllel, a harkányi gyógyvíz felhasználásával készült termékekből összeállított ajándékcsomaggal, valamint a szintén megújult wellness részlegen történő páros masszázzsal jutalmazva tértek haza.