Hétvégi piknik és jóga a Crowne Plaza tetőteraszán

Forrás: turizmus.com

 2023. május 17. 11:19

A nyári hétvégéken újra piknik hangulatú villásreggelivel indíthatjuk a napot a Crowne Plaza Budapest tetőkertjében.

A tavasz beköszöntével kezdetét vette a piknikszezon is. A főváros szívében elhelyezkedő Crowne Plaza Budapest hangulatos helyet kínál a szabadban elköltött reggelihez: megújult tetőteraszáról a párizsi Eiffel-iroda által tervezett Nyugati pályaudvar felújított csarnokára és a környék műemlék épületeinek kupoláira nyílik kilátás.

A tavalyi nagy siker után a szálloda május 27-től szombat-vasárnaponként – a Forma-1 (július 22-23.) és az atlétikai vb (augusztus 19-20., valamint augusztus 26-27.) hétvégéinek kivételével – piknik stílusúra hangolt villásreggelivel várja az érdeklődőket.

Sőt egyes napokon a villásreggeli előtt jógával is készül a szálloda az AdniJóga Alapítvánnyal együttműködve. Az alapítvány ezeknek az óráknak a bevételéből jótékonysági alapon tud ingyenes jógát tartani nehéz élethelyzetben lévő felnőtteknek és gyerekeknek.

Piknik a város felett

Fotó: Zerocom

A szálloda Cult éttermének város felett elhelyezkedő fás, füves tetőteraszán a piknikek tervezésére specializálódott Effclusive Picnics csapatának kifejezetten a szálloda részére megalkotott piknikszigeteiből választhatnak a brunchra érkező vendégek. A friss gyümölcsöket, joghurtokat, salátákat és péksüteményeket kínáló, gazdag svédasztalos reggeli mellett hollandi mártással és grillezett paradicsommal tálalt Benedict-tojás, vagy a magyar konyha kedvelt fogása, a tojásos lecsó is szerepel a szezonális alapanyagokból készült ételek között. A reggeli jóga után tökéletes választás lehet az avokádós pirítós buggyantott tojással és friss salátával, a friss bogyós gyümölcsökkel tálalt zabpehely, vagy a krémes görög joghurt házi granolával és mézzel, de akár pezsgővel és mimóza koktéllal is koccintani lehet a hétvégére.