Hiánypótló szállodaberuházás közeleg a végéhez Lentiben

Forrás: turizmus.com

 2015. november 09. 15:46

A nettó 3,3 milliárd forintos projekt részeként épül a város első négycsillagos hotelje Lentiben, az épületet folyosó köt össze a fedett fürdővel. A szálloda szolgáltatásait jövő év elejétől, kora tavasztól élvezhetik a vendégek.

Az összesen négyemeletes hotelben 92 db szobát, köztük standard és superior típusú lakóegységeket alakítanak ki, amelyek pótágyazhatók és gyermekágy elhelyezésére is alkalmasak.

A legfelső emeleten pedig két, berendezésében és méretében egyaránt extra, egyenként 115 négyzetméteres luxuslakosztályt alakítanak ki, mindkettőhöz nagy terasz és körpanorámás, télikertes jellegű jacuzzihelyiség tartozik.

Szintén a negyedik emelet ad helyet a szálloda saját wellnessrészlegének, mely 4  különböző típusú szaunával, egy élménymedencével és masszázshelyiségekkel várja a vendégeket. A szolgáltatásokat a földszinten 260 fős kapacitású, szekcionálható konferenciaterem és 250 főre méretezett étterem egészíti ki.

Az önkormányzat által építtetett hotel üzemeltetője a Lenti Gyógyfürdő Kft. lesz, a szálloda vezetését pedig egy nemzetközi tapasztalattal rendelkező osztrák menedzserre bízták, akit a későbbiekben neveznek meg.

A beruházás keretében a fürdőben egy új fedett élményvilágot is kialakítanak, benne egy csúszdás élménymedencével és egy meleg vizes élménymedencével. Előbbiben külön rész várja a gyerekeket többpályás csúszdával és egyéb játékelemekkel.