High-tech butik-apartmanhotel Ferencvárosban

Forrás: turizmus.com

 2018. november 19. 10:00

A novemberben nyíló The Nook Apartments & Specialty Coffeeshop is az ASSA ABLOY Hospitality VingCard FLEX rádiófrekvenciás záraival tette gyorsabbá és biztonságosabbá vendégeik beléptetését.

Budapest leggyorsabban fejlődő új, főként fiatalok lakta negyedében Ferencvárosban nyílik novemberben a The Nook Apartments & Specialty Coffeeshop, mely egy kifejezetten kis méretű, barátságos, butik-apartmanház és kávézó. A 8 szobás, reggelit is kínáló új létesítmény tulajdonosai az abszolút minimalista design mellett kiemelten figyeltek a modern, automatizált megoldásokra is, mivel közönségük nagy része a közeli orvosi egyetem külföldi professzoraiból és diákjaiból, rokonaikból és külföldi, fiatal utazókból áll. „Az augusztus óta nyitva tartó kávézónkat is digitális nomádokra szabtuk számos praktikus laptop csatlakozóval, usb portokkal, okostelefonos lehetőségekkel, ezért ugyanezt a színvonalat a szállásadási tevékenységünk során is tartani akartuk. A legpraktikusabb és legkiemelkedőbb rendszert biztosan tudtuk, hogy az Assa Abloy szállítja majd, ahogy tette ezt egy korábbi, vidéki együttműködésünk során is. Recepciót egyáltalán nem üzemeltetünk, csak az előírt ügyeleti telefonvonalat, a beléptetés egyszerűsége miatt ugyanis teljesen szükségtelen, ahogy ezt a jelenleg zajló tesztütem is megmutatta.” – szögezte le Grabarics Ditta résztulajdonos. „Nem csak a vendégeknek, de a személyzetnek is rengeteg időt spórol az okostelefonos beléptetés, hiszen amíg egy kártyát a napi rohanásban könnyedén elhagyhatnánk, a telefonunk mindig kéznél van. Nekem emellett az alkalmazottak ellenőrizhetősége és a takarítás könnyebb szervezése volt meggyőző az első perctől, illetve az a mobilitás, amit a távoli elérés, nyomonkövetés lehetősége ad”- teszi hozzá Kovács Tamás, üzletvezető.

Újonnan nyíló szállás lévén szerencsére nem jelentett fennakadást a beszerelés, mivel az egyesszobák ajtóit azonnal VingCard zárakkal láttuk el, az alkalmazottak előzetes oktatást kaptak a rendszer használatáról. Egy nagy hotelhez hasonló kényelem egy kis helyen is hatalmas üzleti előny lehet- egészíti ki Dömse Dávid az ASSA ABLOY Hospitality magyarországi értékesítési vezetője.

A VingCard megoldásokról tudjon meg többet a honlapon, vagy az alábbi elérhetőségeken:
Mail: david.domse@assaabloy.com
Telefon: +36 70 905 4646

(X)

Kapcsolódó cikkek