A világ egyik legnagyobb presztízsű pezsgője kóstolható a Hilton Budapest skybarjában

Forrás: turizmus.com

 2024. május 16. 15:27

Exkluzív megállapodás részeként kóstolhatók mostantól a Laurent-Perrier tételek a White Raven Skybar & Lounge-ban.

A Várnegyed legmagasabb pontján, három évvel ezelőtt megnyílt White Raven Skybar & Lounge és a Laurent Perrier Champagne Ház különleges megállapodást kötött. A világ legnagyobb presztízsű pezsgőházai között számon tartott Champagne Laurent-Perrier tételei egyik legexkluzívabb választékában csak itt, a Hilton Budapest tetején lesz elérhető Magyarországon. Ezen felül a Laurent-Perrier's Grand Siècle Les Réserves Itération No. 20 pezsgőkülönlegesség, amely Budapest egyik legdrágább pezsgője, kizárólag itt lesz kapható a hazai vendéglátó egységek közül – tudtuk meg White Raven harmadik szezonját megnyitó, szerdai sajtóeseményen.

„Nehéz lenne találni két olyan márkát, amelyek ennyire illeszkednek, s ennyire erősítik egymás értékeit. A White Raven-élmény – a szó fizikai értelmében is – messze kiemelkedik a budapesti helyek közül, hiszen semmi máshoz nem hasonlítható hatást gyakorol érzékszerveinkre, amikor kilépünk privát liftjéből a város felett. A Champagne Laurent-Perrier pezsgőház ikonikus palackjai pedig ezt a varázslatot tudják emelni és fokozni" – mondta Müller Kornél, a Champagne Ház képviseletében.

Müller Kornél, a Laurent Perrier Champagne Ház képviselője és Varga Csaba, a Danubius Hotels üzemeltetési és HR vezérigazgató-helyettese a White Raven Skybar & Lounge-ban

Fotó: Egressy Orsolya

Franciaország és a Champagne régió egyik legnagyobb tradícióval rendelkező pezsgőháza mindig az újdonságairól, különleges megoldásiról volt híres. Az innovációik egyik markáns eleme, hogy egyetlen champagne-i birtokként a legkiemelkedőbb és legismertebb cuvée-je, a Grand Siècle évjárattól független és kizárólag sorszámozott kiadásban kerül a rajongók elé. A tavalyi tétel pedig 1959 óta mindössze a 26. a sorban, amelyről a világ egyik legismertebb borkritikusa, James Suckling azt mondta: a világ ez évi borászati teljesítményének csúcsa ez a palack, 2023-ban ennél nincs feljebb!A Champagne Laurent-Perrier Grand Siècle Grande Cuvée N.26 tételei mellett a White Raven Skybar & Lounge-ben exkluzív étel- és italkínálatból válogathatnak a vendég a világ top 10 legszebb panorámájú szállodája közé sorolt Hilton Budapest tetején. De ezt a kilátást is felülmúlja a tetőbár, ahonnan 270 fokos, páratlan panoráma nyílik a Dunára és a városra. A White Raven védjegyei az évről évről megújuló signature koktélok, az idei újdonságok közé tartozik például a pikáns Déja Vu (gyömbérlikőr, Unicum Szilva, thai paprika keserű), vagy a Cache-Coeur (levendula, szarvasgomba, eperfahordóban érlelt kecskeméti barack, bodzalikőr mákolaj).

„Ragaszkodunk a klasszikusokhoz, de célunk, hogy túlszárnyaljuk őket. Ezért érezhetik úgy vendégeink, hogy egy ismerős élménybe kortyolnak bele, miközben valami teljesen újat tapasztalnak meg" – hangsúlyozta Fabriczki Petra, a Danubius Hotels kommunikációs igazgatója.

Érdemes figyelemmel kísérni a skybar közösségi média felületeit, ahol folyamatosan hírt adnak azokról az exkluzív eseményekről is, amelyeket e két márka a nagyközönség számára tartogat. A május 30-án rendezett első tematikus eseményen Magnum Champagne-kóstolóval és válogatott menüsorral szeretnék majd lenyűgözni a résztvevőket. A nyitóeseményt megújuló tematikával havonta egy Champagne Night követi.