Hírességek lakását is hirdetik az Airbnb-n

Forrás: turizmus.com

 2016. április 19. 17:35

A közösségi szállásmegosztó oldal nemcsak az átlagemberek, hanem a hírességek körében is népszerű. A Pénzcentrum összeszedte, milyen sztárlakásokat adnak ki, és mennyit kóstál egy éjszaka.

Persze a sztárlakásokat a legtöbb esetben nem olcsó mulatság kivenni, még a közösség szállásmegosztón keresztül sem kell – írja a Pénzcentrum.

Ava Gardner amerikai színésznő és dzsesszzenész férje, Artie Shaw egykori háza is fenn van az Airbnb-n. A sztárok az 1940-es években laktak a gyönyörű épületben. Itt egy éjszakára 24 253 forintot kell fizetni a szállásért.

A legendás amerikai gitáros, énekes, zeneszerző Jimi Hendrix Hawaii-n lakott abban a romantikus kis házban, amelyért most éjszakánként 49 932 forintot kérnek. Mindössze negyedórára a repülőtértől.

A 2014-ben elhunyt filmsztár, Mickey Rooney Malibuban található luxuslakását minimum három éjszakára lehet foglalni. Éjszakánként 62 772 forintot kell fizetni fejenként, de cserébe csupán pár percre van az óceánpart.

Bing Crosby egykori villája / Fotó: airbnb.hu


Bing Crosby, az Oscar-díjas amerikai színész, zenész egykori villáját éjszakánként 192 595 forintos áron kínálják – feszített víztükrű medencével, luxus mozaikpadlóval, egyedi bútorokkal.

A hivatásos amerikai röplabdajátékos, Morgan Miller 255 366 forintért adja ki egy éjszakára házát. Ezért az árért a gourmet konyha mellett rengeteg sport- és szabadidős lehetőséget is kapunk.