Hivatalosan is átadták Crocus Gere új szárnyát

Forrás: turizmus.com

 2015. május 04. 14:55

Májusban hivatalosan is átadták a Crocus GERE Bor Hotel & Resort új szárnyát. Az itt kialakított tizenhárom új szobából hat a legmagasabb resort besorolású, hét pedig superior szoba, melyekből négy egybenyitható, így akár családok, nagyobb baráti társaságok igényeit is kielégítik.

Az új, Resort szárny boros tematikájú, hangulatos terei megalapozzák a wellness szárny vinoretápiás kezeléseit. Különleges élmény például a páros borfürdő, vagy a szőlőmag olajos kezelés. A wellness részleg legújabb szolgáltatásai, a só ágy vagy a tetőtérben elhelyezett hatszemélyes open air pezsgőfürdő szintén élvezetes felfrissülést nyújt.

 

Május nemcsak ezért fontos a szálloda életében, hanem a Nemzeti Bor Maraton miatt is, amely május 23-án indul. A 103 szakaszon átívelő versenyen a szálloda két csapattal és 2 egyéni indulóval is képviselteti magát. A bor és a futás közösségi élményét erősítve a szálloda egyedi csomagajánlattal segíti a programon résztvevőket.

 

A Crocus GERE Bor Hotel & Resort több elismerésben is részesült a közelmúltban, a booking.com értékelésén 9.4 pontot kapott, idén a TripAdvisor Travellers' CHOICE 2015 nemzetközi elismerést is bezsebelhette, illetve a top 25 szálláshely közé került, és megkapták a Best of Budapest and Hungary díjat is.