Hivatalosan is megnyílt az ország első két ibis Styles szállodája

Forrás: turizmus.com

 2016. május 25. 17:04

Az ibis Styles hivatalosan is megnyitotta első két szállodáját – ibis Styles Budapest Center és ibis Styles Budapest City – Magyarországon, teljesen új szállodaélményt kínálva vendégeinek.

Az ibis Styles a világ vezető szálloda-üzemeltetőjének, az AccorHotelsnek a márkája, melyet Közép- és Kelet-Európában stratégiai partnere az Orbis Hotel Group üzemeltet. A márka május 24-én ünnepélyes megnyitó keretében mutatta be az első két stílusos szállodáját Magyarországon – az ibis Styles Budapest Centert és az ibis Styles Budapest City-t. A megnyitón meghívott partnerek, vendégek, az Orbis és az ibis Styles helyi vezetése és az Orbis Hotel Group elnök-vezérigazgatója, Gilles Clavie is részt vett.

Az ünnepélyes szalagátvágás (balról jobbra): Palotai Csaba (ibis Styles City, igazgató), Stefan Potocki (regionális üzemeltetési Igazgató, midscale & economy segment – Magyarország, Szlovákia, Csehország), Laurent Clavilier (construction & technical service igazgató – Kelet-Európa),  Popovits Éva (értékesítési és disztribúciós igazgató – Magyarország, Bulgária, Macedónia), Gilles Clavie (president & CEO, Orbis Hotel Group), Kollin Gergely (regionális üzemeltetési igazgató, economy segment – Magyarország, Szlovákia)

Mindkét szálloda saját, egyedi arculattal rendelkezik, tükrözve a márkára jellemző színes, energikus szellemiséget és legfontosabb értékeit: kényelem, egyedi design és all-inclusive ajánlatok. Egyenként 130 kényelmes szobával rendelkeznek, az ibis SweetBed koncepcióval felszerelve, mely relaxáló, pihentető alvást biztosít. A szállodák kínálatában szerepel továbbá welcome ajándék és ingyenes kávé, tea, ásványvíz, korlátlan Wi-Fi, étterem és lobby bár svédasztalos reggelivel, interaktív kioszk újságokkal, magazinokkal és TV-csatornákkal, valamint kényelmi sarkok és több modern alakítható terekkel ellátott konferencia terem. A szállodák teljesen füstmentesek és családbarátok, számos családi szobát kínálva, gyereksarokkal és további család-központú szolgáltatásokkal és ajánlatokkal.

Az ibis Styles Budapest Center a főváros szívében található: közel a legfontosabb turisztikai látványosságokhoz, romkocsmákhoz, bevásárlóközpontokhoz, a Keleti Pályaudvarhoz és néhány lépés csupán a legközelebbi metróállomás a Blaha Lujza Téren. A szálloda egyedi belső dekorációval rendelkezik, melyen keresztül a vendégek megtapasztalhatják a fiatalkoruk videójátékos világát, és egyben játszhatnak is az otthonos, hívogató és színes környezetben. A designt a kortárs budapesti street art és a 80-as évekbeli videójátékok inspirálták.

 

Az ibis Styles Budapest City a Duna partján helyezkedik el a fővárosban. Tökéletes lokáció a legkényelmesebb megközelíthetőséggel mind az üzleti, mind a történelmi városrészekhez és a vendégek innen megcsodálhatják a képeslapba illő kilátást a Budai Várra. Budapesten rendkívül népszerű a kerékpáros közlekedés, ahogy az ibis Styles Budapest City szállodában is. Az egyedi design segítségével minden biciklibarát vendég otthon fogja magát érezni. A szálloda energikus és pozitív hangulatú, a vendégek egy kis időt itt eltöltve feltöltődhetnek egy hosszú nap után és inspirációt találhatnak egy izgalmas kétkerekű túrára.