Hivatalosan is megnyitotta a nyarat az Aquaworld

Forrás: turizmus.com

 2022. június 22. 14:37

Az év leghosszabb napján, június 21-én tartotta nyárindító partnertalálkozóját az Aquaworld Resort Budapest.

Az ünnepségen Sívó Roland, a létesítmény igazgatója köszönetet mondott a partnereiknek, a kollégáknak, a szakmai szervezeteknek, akik az elmúlt két év nehézségei ellenére kitartottak a komplexum mellett, akik segítsége nélkül nem sikerült volna ilyen gyorsan talpra állni.

Beszédében kiemelte, hogy a jövőt illetően mind a tulajdonos, mind a menedzsment bizakodó.

Sívó Roland igazgató bizakodó a jövőt illetően

Fotó: Aquaworld

„Az Aquaworld stratégiája mindig is az „előremenekülés" volt, ami az elmúlt időszakban hatványozottan is igaz volt ránk. A bezárások alatt rengetek felújítás történt mind a szállodában, mind az élményfürdőben. Az újranyitást követően a termék és szolgáltatás kínálatunkat igazítottuk a megváltozott vendégigényekhez; pl. megerősítettük az animációs programokat, a szülők pihenése érdekében, bevezettük a 7 napos gyermekfelügyeletet, elindítottuk a teljes panziós üdülési ajánlatunkat és az 1 éjszakás Minivakációt is.

Egy szoftver mellé azonban kell a jó hardver is, ezért több beruházás is elindult a házban; az élményfürdő két új vendéglátóegységgel bővült: egy palacsintázóval, egy kültéri fagyizóval, illetve egy cool bárral.

Májusban a szálloda első emeletén - a mai rendezvény helyszínéül is szolgáló - fedett Grill & Lounge terasz került kialakításra, amely egyrészről a szállodavendégek szabadtéri étkezését, másrészről a konferencia központok kapacitásnövelését, szolgáltatásunk színesítését hivatott betölteni.

Desszertválaszték a büféasztalon

Fotó: Aquaworld

Természetesen a fejlesztésekkel ezek után sem állunk le, a következő időszak nagy feladata lesz a közel 1400 m2 területű konferenciaközpont újraszőnyegezése, amelynek első üteme már most nyáron megkezdődik"– mondta a szakember.

A beszédet követően a vendégek elsőként kóstolhatták a meg szálloda újonnan átadott grillteraszának étel- és italkínálatát, frissensülteket, könnyű desszerteket, salátákat és hűsító koktélokat.

„Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk az estével kapcsolatban, úgyhogy nem kizárt, hogy a mai nappal egy visszatérő rendezvénysorozat első felvonásán vehettek rész vendégeink" - értékelte Sívó Roland az estét.