Hoffmann Henrik marad a Balatoni Regionális TDM Szövetség elnöke

Forrás: turizmus.com

 2015. január 06. 19:07

Újabb három évre Hoffmann Henriket választották meg a Balatoni Regionális TDM Szövetség elnökévé a szövetség január 6-án megtartott tisztújító közgyűlésén Tihanyban.

A három éve alakult szervezet a balatoni turisztikai egyesületeket tömöríti, és mára a Balaton idegenforgalmának jelentős szereplőjévé vált.

A Balatoni Regionális TDM Szövetség leköszönő elnöksége sikeresnek ítélte meg az elmúlt három évet, elismerve azt is, hogy az új elnökségre számos megvalósítandó feladat vár. A felszólalók külön kiemelték a tavasszal és ősszel is sikeresen megrendezett, nagy médiavisszhangot kiváltó Nyitott Balaton programsorozatot, mellyel új szezonokat teremtenének a Balatonnál a nyári szezon hosszabbítása helyett. Hoffmann Henrik a sokat emlegetett összefogás sikeres példájának nevezte a balatoni tdm-szövetség működését.

A közgyűlésen újraválasztották a szervezet eddigi elnökét, Hoffmann Henriket, a Siófoki Fürdőegylet elnökét. A két alelnök a balatonföldvári Fekete Tamás és a keszthelyi Tar László lett. Az elnökség tagjai közé választották Tóth Józsefet Balatonfenyvesről, Nagy Miklóst Badacsonyból, Semsei Sándort, a Balaton Riviéra turisztikai egyesület elnökét, és a balatonfüredi Vászolyiné Dobrosi Ágnest is. A tagszervezetek küldöttei a felügyelőbizottságot is megválasztották.

2015. május 1. és 11. között újra megrendezésre kerül a Nyitott Balaton programsorozat. A tihanyi közgyűlésen erről is döntöttek a küldöttek.

Az elnökség tehát az alábbiak szerint alakul:

Hoffmann Henrik elnök

Fekete Tamás alelnök

Tar László alelnök

Tóth József

Nagy Miklós

Semsei Sándor

Vászolyiné Dobrosi Ágnes