Hol borozhatnak a kutyabarátok?

Forrás: turizmus.com

 2016. szeptember 22. 15:05

A Kóstolom.hu mobilalkalmazás és a Kutyabarát.hu együttműködést kötött annak érdekében, hogy a kutyatulajdonos borimádók is megtalálhassák azokat a helyeket, ahol hódolhatnak bor és gasztronómia iránti szenvedélyüknek, és kedvenc négylábújukat is vendégként kezelik.

Az igazi kutyások számára házi kedvencük családtagnak számít. Ahogy a kutyatartás kultúrája fejlődik hazánkban, egyre több vendéglátóhely és turisztikai szolgáltató teszi lehetővé, hogy a gazdáknak ne kelljen lemondani kutyusuk társaságáról semmilyen helyzetben.

A Kutyabarát.hu 2012-ben indult kezdeményezés, melynek célja, hogy a kutyabarát helyek legnagyobb online adatbázisát hozza létre. Jelenleg közel 500 kutyabarát hely és közel 100 kutyás szolgáltató található meg a portálon.

 

A Kóstolom borturisztikai mobilalkalmazás fejlesztői és a Kutyabarát.hu tulajdonosa együttműködést indított, melynek keretében közösen térképezik fel a hazai borvidékek kutyával is látogatható helyeit.

A kutyákat szívesen fogadó szolgáltatók mellett a Kóstolom applikációban további új elem, hogy az akadálymentesített helyek is külön megjelölést kapnak. Ezzel elősegítve az egyenlő esélyek érvényesülését a borturizmusban is.

A Futurion által fejlesztett Kóstolom mobilalkalmazás idén augusztustól elérhető, bárki számára regisztráció nélkül. Az applikáció megálmodóinak célja, hogy a borkedvelő, borturizmusra nyitott nagyközönséget összekössék a borvidékeken megtalálható borászatokkal, vendéglátóhelyekkel, szállásadókkal.