Hosszúlépéssel és celebekkel indult az őszi belföldi marketingkampány

Forrás: turizmus.com

 2016. október 14. 16:42

Interaktív, különleges hangulatú balatonfüredi városnézéssel csütörtökön elindult az MTÜ új őszi belföldi marketingaktivitása. A „Jó itt lenni" programban a szervezet a Hosszúlépés csapatával és hírességekkel fogott össze egy-egy belföldi régió élményszerű, innovatív bemutatására.

A Magyar Turisztikai Ügynökség „Jó itt lenni" programja keretében az egyedi tematikájú budapesti városnézéseivel népszerűvé vált Hosszúlépés stábja és hazai hírességek kalauzolnak négy kiemelt magyarországi turisztikai régióba, hogy kedvet csináljanak az őszi országjáráshoz. A profi túravezetők mellett ők gondoskodnak arról, hogy a közismert nevezetességek mellett a virtuális séták résztvevői a helyhez kötődő legendák, érdekes figurák, rejtett helyszínek és titkos történetek révén is nyakig mártózzanak az élményekben.

Vastag Csaba a Balatont, Polyák Lilla Sopront és a Fertő-tájat, Szilágyi Áron a fővárost és környékét, a Hooligans tagjai pedig Tokaj-Hegyalját fogják kötődéseiken keresztül a szívünkhöz is közelebb hozni, és kedvcsináló tippjeiket is megosztják az általuk megszemélyesített régióból – írja az MTÜ közleményében.

A két Csaba – a történész és az énekes – a Facebookon élőben népszerűsíti Balatonfüredet


A magyar kreativitás kiaknázása és a digitális innováció iránti elköteleződés érdekében életre hívott #helloHungary projekt részeként a Hosszúlépéssel együttműködésben megvalósuló virtuális séták technikailag is jól mutatják az ügynökség innovációs törekvéseit. A „Jó itt lenni" program következő bemutató sétái élőben követhetők majd a Facebookon, s közben Magyarország kedvenceit online meg is lehet szólítani.

A csütörtöki, balatonfüredi városnézés során a facebookozók Katona Csaba történésszel és Vastag Csaba énekessel a füredi reformkori belváros helyszíneit járhatták körbe élő közvetítés során. Szó esett egy szépasszony színésznő váratlan haláláról, az egykori színes fürdőélet nélkülözhetetlen kellékeiről, füredi szélhámosokról, legendás kártyapartikról. Bepillanthattunk a hajdani celebek villáiba, megismerkedhettünk a főpapság szerepével is Balatonfüred fürdőhellyé válásában. Az is kiderült, járt-e már Vastag Csaba a füredi Anna bálon. A program az énekes Facebook-oldalán vissza is nézhető.

Vastag Csaba a balatonfüredi kikötőben