Változások a Hotel Clarkban

Forrás: turizmus.com

 2019. december 02. 12:01

A Clark Ádám téren lévő, egyedi adottságokkal rendelkező butikszálloda menedzsmentje közel két esztendővel a megnyitás után saját kézbe veszi a szálloda üzemeltetését.

Az üzemeltetői feladatokat ellátó, valamint a piacra pozicionálást menedzselő Continental Group Kft. 2020. január 3-án adja át feladatait a Unione-Clark Kft.-nek - tájékoztatta lapunkat a Continental Group.

Szoba, kilátással

Fotó: Hotel Clark

Az Unione-Clark Kft. projektigazgatója, Stelkovics Judit köszönetét fejezte ki Flesch Tamásnak és csapatának az együttműködésért, és hogy szakértelmükkel hozzájárultak a Clark eddigi sikereihez.

Egyúttal elmondta, hogy az Unione Csoport további izgalmas, egyedi szállodai fejlesztéseket tervez, ezért is született meg a döntés arról, hogy az üzemeltetést házon belül, saját szakemberekkel oldják meg a jövőben.

A Continental Group Kft. ügyvezetője, Flesch Tamás elmondta, örömükre szolgált ez a két éves együttműködés, amellyel a budai oldalon is lehetőségük nyílt egy ilyen egyedi lokációval és adottságokkal rendelkező butikszállodát piacra vezetni és sikerre vinni. Büszke a csapatára és az elért eredményekre.

Az átadást koordináló projektigazgató hamarosan megnevezi az új szállodai menedzsmentet is.

A szálloda lobbyja különleges, elegáns dizájnnal fogadja a belépőt

Fotó: Hotel Clark

Az étterem a kezdetektől rendkívül népszerű

Fotó: Hotel Clark

Kapcsolódó cikkek

Hotel Clark hivatalosan is

2018. április 10.

Megnyílt a Hotel Clark

2018. március 12.