Hotel Marina: szezonhosszabbítás élménymedencével

Forrás: turizmus.com

 2019. június 16. 15:59

Több mint 300 millió forintos fejlesztés a balatonfüredi Marina Hotelben.

„A medence átadásával egy álmunk vált valóra” – fogalmazott a szombati hőségben Vászolyi Judit szállodaigazgató, mielőtt átadta a medencét a gyerekseregnek, amely már a vízből leste a szalagátvágást.

Régi álom – tehetnénk hozzá, hiszen az igazgató a 2011-es tervekben még 15 millió forintos büdzsét tett a fejlesztés mellé, amely mostanra – szárnyal az építőipar – 300 millióból valósulhatott meg (igaz, az energiaigény miatt új trafóra is szükség volt).

Ünnepélyes szalagátvágás: Vászolyi Judit igazgató és a hotel kabalaállata

Fotó: turizmus.com

A fejlesztésre a pénzt a szálloda termelte, hiszen méretéből fakadóan nem tud pályázni. De nemcsak az igazgatónőnek, a kisgyermekes vendégeknek is nagy álma vált valóra, hiszen így már valóban tavasztól őszig tudják a gyerekek is élvezni a pancsolás örömét – függetlenül attól, hogy milyen meleg éppen a Balaton.

Három medencerésze három különböző korosztályt szolgál ki, vizének hőfoka 30 Celsius-fok, és egyszerre 100 gyerek fér el szüleivel a csaknem 560 négyzetméter vízfelületű medencében.

Három korosztályt szolgál ki az új medence

Fotó: turizmus.com

A beruházással egyedülállóvá vált a szálloda, hiszen élménymedence és all inclusive szolgáltatás együtt nincs másik balatoni hotel repertoárjában.

Az elmúlt öt évben a csaknem 350 szoba is megújult a Danubius Csoport City divíziójához tartozó szállodában. Hamarosan elkezdik a bankett-terem és az étterem felújítását, utána pedig a hall és a lobby renoválásával érnek a Hotel Marina All Inclusive Balatonfüred megújításának végére.

A gyerekeknek tetszik az új élménymedence

Fotó: turizmus.com