Vidám videóban mutatja meg a Silvanus csapata, hogyan szépítik a házat

Forrás: turizmus.com

 2021. április 07. 13:19

A négycsillagos Hotel Silvanus Visegrád a kényszerű üzemszünet ellenére sem tétlenkedik, amit most egy vidám videóban mutatnak meg a szakmának.

A személyzet nap mint nap bejár munkahelyére, és idejét a nyitásig a ház szépítésére fordítja. A kényszerszünet mintegy öt hónapnyi ideje alatt videóra vették a felújítási munkákat, melyből kétperces, vidám, zenés kisfilm született – tájékoztatta szerkesztőségünket Madarász Endre, a Hotel Silvanus Visegrád marketingigazgatója.

A filmet az első kockától az utolsóig maguk készítették, a benne hallható zene alatt végig a személyzet énekel és fütyül – hangsúlyozta.

A Silvanus csapata bízik abban, hogy a kisfilmmel reményt és vidámságot csempésznek a turisztikai szakma szereplőinek hétköznapjaiba. (A cikk a videó alatt folytatódik – a szerk.)

A november 7. óta zárva tartó, emblematikus visegrádi szállodából – melynek vendégkörét nem az üzleti utazók teszik ki – a veszélyhelyzet idején senkit sem bocsátottak el – mondta el kérdésünkre a marketingigazgató. A szálloda személyzete közel változatlan létszámban – mindössze 10%-os lemorzsolódást elkönyvelve ­– nap mint nap bejár munkahelyére. S bár a betegségek őket sem kerülték el, szorgalmasan és összetartó módon a ház teljes körű felújítására fogadott szakemberek keze alá dolgoznak, beosztástól függetlenül.

Az újranyitást megszépült szobákkal, újrafestett erkélyekkel, a wellnessrészleg felújított medencéivel várja a hotel mintegy 80 fős személyzete.

A Silvanus dolgozói mindennap bejárnak a munkahelyükre szépítgetni a házat, és közben elkészült a vidám videó is

Fotó: Hotel Silvanus Visegrád

Kapcsolódó cikkek

Visegrádi lélegzetláncolat

2020. április 23.