Hotel Sopron 30 éve a Vendégek szolgálatában

 2012. október 03. 16:41

A 2012-es év fontos szerepet tölt be a Hotel Sopron életében, idén ünnepelheti a bokrétaünnepségének 30. évfordulóját, s egyúttal az idei évben újult meg a szálloda mind a 100 szobája.

Megszépült, attraktív környezet, családias hangulat, ötletes programok várják a vendégeket a szállodában. Megszépült lobby, felújították a szobákat, 2012-ben egyedileg kialakított, új szobatípus is fogad vendégeket attraktív pink vagy orange szobabelsővel. Ezen kívül kialakítottak Premium View szobát attraktív pink vagy opal szobabelsővel és városi panorámás balkonnal.
A színvonalas szolgáltatások elismerésül a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének Hotelstars Bíráló Bizottsága 4* kategóriába sorolta a házat.
A megújult szálloda hivatalos átadó ünnepséget tart október 12-én, pénteken délben, ahol nem csak az új szobákat mutatják be, de egy finom büféebéddel is megvendégelik partnereiket. A megnyitó házigazdája Horváth Andor, a Soproni Petőfi Színház művésze. Sztárvendég: Vágó Zsuzsi, a Budapesti Operettszínház művésze.
A nagyközönség számára október 7-én tart nyílt napot a Hotel Sopron. Minden érdeklődőt egy pohár kékfrankossal várnak, 3 időpontban bemutatják a felújított, megújult szobákat.