Új szobákkal, konferenciatermekkel bővült a Hotel Visegrád

Forrás: turizmus.com

 2024. április 08. 14:56

Nemrégiben befejeződött a négycsillagos Hotel Visegrád kapacitásbővítése és a wellness-részlegének fejlesztése.

A négycsillagos Hotel Visegrád, melyet a jelenlegi tulajdonosa 2001-ben, saját beruházásból építtetett az 1983 óta üzemelt Sirály étterem mellett, 300 millió forintnyi hazai támogatás segítségével új szállodai szárnnyal bővült a felújítás során – tájékoztatta lapunkat a projektgazda. A projekt keretében a szállodában 21 új, részlegesen akadálymentesített szobát alakítottak ki, ezzel összesen 95 szobára emelkedett a ház kapacitása. A lakóegységek között 7 galériás családi szoba is található.

hotel_visegrad

21 szobát alakítottak ki az új szárnyban

Fotó: Hotel Visegrád

A szobaszámot növelő fejlesztés mellett a szálloda szolgáltatási köre is bővült: az üzleti turizmus igényeit kielégítő két új, összenyitható konferenciatermet alakítottak ki.

Az új konferenciaterem befogadóképessége összenyitva 200 fő, kettéosztva 100 és 80 fő. A már meglévő nagyobb termekben 150 (40+60) és 100 személy (25+50) fér el, emellett egy 20, illetve 10 fős tárgyaló is a vendégek rendelkezésére áll.

hotel_visegrad

Két új konferenciatermet is átadtak

Fotó: Hotel Visegrád

A szállodai wellness-szolgáltatásokat is bővítették, fejlesztették. Jelenleg elérhető úszómedence, gyermekpancsoló, két 16 személyes pezsgőfürdő, kültéri medence gyermekpancsolóval, minicsúszdával, finn-, gőz-, infraszauna, sókamra és merülő medence is.

Emellett a gyermekek részére egy külön wellnessrészleget is kialakítottak medencével, egy 22 méteres csúszdával, gyerekpezsgőfürdőkkel, játszósarokkal és pihenőrészleggel.

hotel_visegrad

A gyerekek külön wellnessrészleget kaptak

Fotó: Hotel Visegrád

Az idén márciusban zárult fejlesztés a Pénzügyminisztérium Pest megyei szállodák fejlesztését és bővítését támogató pályázata segítségével valósult meg.