Hotelszobák, számítógép-őrülteknek

Forrás: turizmus.com

 2017. október 31. 10:09

Mindent a vendégért – még azokért is, akik képesek egész nap a számítógép előtt ülni –, valahogy így gondolkodhattak annak a tajvani szállodának az alapítói, akik gamer paradicsomokat telepítettek a szobákba.

Ahogy az egyik magyar szakmai oldal fogalmaz, ez egy olyan hotel, ahol minden szobában két gép található, i5-7400-as processzorral, GTX 1080 TI videókártyával és 16 giga memóriával. A kényelemért DXRacer gamer székek a felelősek. Mindemellé pedig hatalmas szélesvásznú, 46″-os tévéket helyeztek el az ágyak előtt, ha esetleg valaki mégis tévézni szeretne, de ha inkább valami Twitch csatornát nézne inkább, az sem okoz problémát.

A Z generációt megcélzó gamer hotel minden szobájában két számítógép található, a kényelemről DXRacer gamer székek gondoskodnak

Fotó: gamer.hu

Nyilván nem városnéző pihenni vágyó turistáknak szól az ajánlat, hanem inkább a Z generáció kalandozni vágyó tagjainak.

Ha unná valaki a hotelszoba magányát, akkor lemehet a lobbyba is játszani, ahol ugyanilyen PC-kből több van kirakva egymás mellé. A szobaárak 100 dollárnál kezdődnek. Aki pedig csak játszani szeretne, annak is kínálnak lehetőséget, ugyanis egy órára is ki lehet bérelni egy gépet 12 dollárért, a lenti nagyteremben. Itt a baráti társaságok összemérhetik tudásukat, a háttérben pedig természetesen eSport megy a tévéken.