Hungary Card 2018: Basic és Plus kártya belföldi turistáknak

Forrás: turizmus.com

 2017. december 13. 15:20

Megjelent a Hungary Card 2018. évi kiadása, amely ismét újdonságokkal várja a belföldi turizmus kedvelőit.

A két változatban (Basic és Plus) megjelenő Magyar Turizmus Kártya az előző évekhez hasonlóan mintegy 1.000 elfogadóhelyen biztosít 10-100% mértékű kedvezményt. A népszerű félárú vonat- és buszjegyek, vidéki nagyvárosi közlekedés, a budapesti és vidéki fürdőbelépők és az autópálya matrica mellett továbbra is ingyenes a belépés több tucat múzeumba. Emellett számtalan lehetőség kínálkozik országszerte, hogy a család testileg-lelkileg feltöltődjön, közös élményekkel gazdagodjon, és mindeközben spóroljon is.

Mintegy ezer elfogadóhelyen adnak kedvezményt a kártyára

Fotó: Hotelinfo Kft.

A szolgáltatók által biztosított kedvezményekről bővebb információ a közel 200 oldalas katalógusban, a honlapon, a Facebookon és az okostelefonos applikációban található. Idén is számos új partner csatlakozott, többek között a Csodák Palotája, a Miniversum, a Sugár Bowling, a szolnoki Reptár és a Sörárium.

Egyre népszerűbb a dolgozók számára adott „csekély értékű ajándék”. Azoknál a cégeknél, ahol van SZÉP kártya , ott azért, mert 40-50%-kal növeli annak vásárlóértékét, ahol pedig nincs, ott azért, mert ár/érték arányban ennél jobbat nemigen találnak a kedvezményes adózású palettán. Magánszemélyek esetében egyre inkább a webes értékesítés jellemző.