Újabb nemzetközi díjat nyert a Hunguest Hotels megújult arculata

Forrás: turizmus.com

 2024. május 22. 10:55

A Hunguest Hotels új arculata bronzot nyert az A’ Design Award & Competition megmérettetésen, ezzel a szállodalánc már a második nemzetközi elismerését szerezte meg a German Design Awardon elért kategóriagyőzelmét követően – közölte a szállodalánc.

A 2009-ben alapított A' Design Award & Competition a világ legnagyobb zsűrizett nemzetközi designversenye, amely minden évben számos kategóriában díjazva a legkiemelkedőbb tervezési megoldásokat, többek között a grafika, illusztráció és a vizuális kommunikáció területén.

A teljes arculati tervezésért a Studio NUR designerei, Laki Eszter és Imre Réka feleltek. A grafikai stúdió nevéhez számos magyar és külföldi turisztikai brand arculatának kialakítása köthető, köztük Michelin-csillagos éttermek vizuális megjelenései is.

Az új logóban vízcseppekből rajzolódik ki a lánc nevére utaló H betű

Fotó: Hunguest Hotels

 

A közlemény szerint az A' Design Awardon megszerzett bronz a második nemzetközi elismerés a sorban, az arculat korábban a Német Formatervezési Tanács által alapított German Design Awardot nyerte el a márkaidentitás kategóriában. Az elismerések sorát egy hazai díj, az RGB ─ Kreatív Design Award is gazdagítja, amelyen tavaly a Hunguest Hotels „Blue" minősítést szerzett.

A lánc magyarországi szállodáiban fokozatosan vezetik be az új arculatot, 2024 év végéig tíz hotelben találkozhatnak a vendégek az új külsővel.