Ibis Business Card üzletembereknek

 2013. szeptember 24. 10:04

Az Accor megújította az ibis család hűségprogramját, és bevezette az IBIS BUSINESS kártyát. A lánc az üzleti utazók igényeinek figyelembe vételével egyedülálló kínálattal állt elő.

Az új hűségprogram számos előnyt kínál, köztük garantált szobafoglalást, kedvezményes szobaárakat és további kedvezményeket a kijelölt szállodák éttermeiben. Az IBIS BUSINESS kártya szeptember 25-től érhető el, és a világ közel 1700 ibis, ibis Styles és ibis Budget hotelében elfogadják.

Az Accor csoport tagjaként az ibis hálózat a világ minden részén minőségi szállást kínál különlegesen kedvező ár-érték aránnyal  az üzleti utazók  számára. Európa vezető gazdaságos árkategóriájú szállodalánca szeptember 25-től kivételes akcióval áll elő, amelyet leginkább a gyakori üzleti utazók speciális igényeinek megfelelően alakított ki. Az ibis Business Card nagy előnye, hogy (Kínát leszámítva) a világ összes, közel 1700 ibis, ibis Styles és ibis Budget hotelében elfogadják. Az ibis által kínált kártya azon vállalkozók, üzletemberek számára tökéletes választás, akik utazásaik során a  kényelmet, rugalmasságot és költségtakarékosságot keresik.

A kártya két legnagyobb előnye a költségtakarékosság és a rugalmasság.

Az IBIS BUSINESS CARD tulajdonosai a következő kedvezményekre jogosultak:

10% kedvezmény a szobák és a reggeli árából10% kedvezmény  a hotelek éttermeiben és bárjaibantovábbi 5% kedvezmény néhány speciális ajánlatból 2 nappal az érkezés előttig  garantált szobafoglalás

Az ibis Business Card természetesen Magyarország területén is ugyanezekre a kedvezményekre jogosít. Hazánkban az év végéig 60 euró helyett már 49 euróért megrendelhető a kártya az ibis.com oldalon.