Ibis Styles lesz a Hotel Wienből

Forrás: turizmus.com

 2017. december 20. 10:03

Tovább erősíti hálózatát az Orbis Hotel Group Magyarországon: várhatóan jövő nyáron nyit az ibis Styles Budapest City West.

Az Orbis Hotel Group, a világ vezető utazási- és életmód csoportjának, az AccorHotelsnek a kelet-európai stratégiai partnere és valamennyi márkájának a kizárólagos regionális képviselője, helyi partnerekkel együttműködve fejleszti tovább hálózatát Magyarországon - adta hírül a társaság.

Megújulásra várva

Fotó: google

Kelet-Európa vezető szálloda-üzemeltetője a tulajdonos és befektető City-West Hotel Kft.-vel együttműködve a korábbi Hotel Wien szállodát egy teljeskörű külső és belső felújítást követően ibis Styles márka alatt fogja üzemeltetni egy 20 évre szóló management szerződés keretében.

A budaörsi úti szálloda ibis Styles Budapest City West néven 114 szobával, reggelizővel, bárral és saját konyhával várhatóan 2018 nyarától várja a vendégeket.

Az ibis Styles, az AccorHotels economy márkája egyedi designt és atmoszférát nyújt, barátságos fogadtatással és szolgáltatásokkal, ahol a vendégek feltöltődhetnek és kaphatnak egy kis helyi ízelítőt az adott városból. A kreativitás és humor a fő ismertetőjelei ezeknek a kényelmes designer szállodáknak, melyekből közel 400 található világszerte.