Új színpaddal várja a zenerajongókat a Szigeten az ibis

Forrás: turizmus.com

 2024. június 18. 09:17

Az ibis zenei programja idén nyáron is visszatér Európába és számos izgalmas élményt kínál bizonyos európai szállodáiban, és neves zenei fesztiválokra, többek közt a Rock in Rio Lisboára, a Montreux-i Jazzfesztiválra és a Sziget Fesztiválra visz el feltörekvő zenészeket.

A Sziget Fesztivál 2024-ben olyannevekkel várja a közönséget, mint Kylie Minogue, Raye, Stormzy és Liam Gallagher. Az ibis idén ismét együttműködik az ALL-lal, az Accor foglalási platformjával és hűségprogramjával és egy vadonatúj színpadot mutatnak be, BUZZ néven. Augusztus 7-12. között a világ minden tájáról több százezer zenekedvelő a BUZZ színpadon feltörekvő művészek fellépését követhetik. Az ALL tagjai tagok emellett exkluzív VIP-csomagokhoz is hozzájuthatnak.

A további partnerségek közé tartozik a Montreux-i Jazzfesztivál (július 5-20.), a Genfi-tó partján évente 250 ezer látogatót vonzó kéthetes rendezvény. A világ egyik legnagyobb és legelismertebb jazzfesztiválja lélegzetelállító környezetet, ünnepelt zenészek koncertjeit és számos ingyenes színpadot kínál. Az idei fesztiválon a cégcsoport a MUSIC terasszal várja a fesztiválozókat, ahol délután a bárban lazulhatnak, este intimebb elektro-pop koncertek, DJ-k várják őket, a Genfi-tóra néző kilátással.

allxibis_szinpad

Az ibis és az ALL közös színpada a tavalyi Sziget Fesztiválon

Fotó: Patrick Muennich/Accor Hotel Group

Június 15-16. és 22-23. között a lisszaboni Rock in Rio fesztiválon, ahol többek között Ed Sheeran, Doja Cat és a Jonas Brothers lesz a headliner, az ibis és az ALL különleges pop-up hotelje szórakoztató programokkal várja a fesztiválozókat, a párnacsata fotófülkétől kezdve a virtuális valóság játékokon át egy hangulatos zenei bárig. Sőt, még szunyókáló állomások is várják a szórakozni vágyókat, hogy feltölthessék magukat és mobiltelefonjaikat.

Az ibis emellett ingyenes zuhanyzási lehetőséget is kínál az idei Glastonbury (Egyesült Királyság) és Tomorrowland (Belgium) résztvevőinek. A rendezvények utolsó napjain a fesztiválozók lemoshatják a sarat magukról náluk, és felfrissülve, megfiatalodva térhetnek haza. Az Egyesült Királyságban és Belgiumban található szállodák egy részében a zuhanyzási szolgáltatás ingyenes, és a szabad helyek függvényében egész nap rendelkezésre áll.