Idén is díjazza a legjobb céges rendezvényeket az UNICEO

Forrás: turizmus.com

 2022. január 17. 15:27

Az UNICEO idén is meghirdeti a „Live Communication" díjat a vállalatok, szakmai szervezetek stratégiájába illeszkedő, élő kommunikációs megoldások, rendezvények elismerésére.

A 2021-es év komoly kihívások elé állította a céges rendezvényekért felelős döntéshozókat. Nagy kreativitásra és kitartásra volt szüksége a szakmának. Azért, hogy ezeket a kiemelkedő teljesítményeket díjazzuk, illetve ötletekkel inspiráljunk másokat, az UNICEO idén is meghirdeti a „Live Communication” díjat. Keressük a legjobb online és hibrid céges eseményeket – tájékoztatta szerkesztőségünket Mantuano Mónika, a szervezet magyarországi alelnöke.

A Live Communication Award célja kihangsúlyozni a rendezvények stratégiai szerepét, mint az üzleti fejlődés mutatóit, különösképp a márka iránti elköteleződés növelése és a céges üzenetek kommunikálása érdekében. További célja új ötletekkel segíteni és inspirálni a rendezvényekért felelős döntéshozókat a saját rendezvényeik megvalósításában, valamint elismerni a céges rendezvényekért felelős szakemberek tehetségét eseményeik bemutatásán keresztül.

A pályázat során hat kategóriában díjazza az UNICEO a legjobbakat.

Bővebb információ a pályázati feltételekről és a kategóriákról ITT található.


Az UNICEO az egyetlen olyan szakmai szervezet, ami nemzetközi szinten fogja össze a céges rendezvényekért felelős döntéshozókat azzal a céllal, hogy a szakma képviselői tanuljanak egymástól.