Idén is food fesztivál Dubajban

Forrás: turizmus.com

 2017. február 15. 11:36

Az idei Dubaji Food Fesztivál (DFF) nagyobb és jobb lesz, mint eddig bármikor, ígérik a szervezők. Február 23. és március 11. között számos esemény várja az érdeklődőket, köztük sivatagi vacsorák, sztárséfek attrakciói.

Korábban történt

A fesztiválon Dubaj legkiválóbb gasztronómiai kínálatát kóstolhatjuk végig, nem beszélve arról a széles választékról, mely városszerte elérhető: az elit éttermektől a legeldugottabb étkezdékig. A legújabb ételtrendek figyelembe vételével a legritkább ételkülönlegességek is kivételes áron érhetőek el, a változatos programokról nem is beszélve.

A 2017-es DFF fénypontjai: az Etisalat tengerparti kantin, a Miele Dubaji Étteremhét, Dubaj rejtett gyöngyszemei, és az Étkezz & Nyerj promóció.

Az Etisalat kantin – melyet idén négyszer nagyobbra terveznek – egy szabadon látogatható tengerparti klub, a Sunset Beach-en, amely ízletes food truck ételeket és egyedi tengerparti étkezési élményeket kínál, miközben szórakoztató, sport, fitnesz és családi programok veszik körül a látogatót. Az Al Islami Masterclass is helyet kap a parton, ahol a sztárséfek titkait leshetjük el.


A fesztivál kulináris élvezeteinek csúcspontját a Miele Dubaji Étteremhét hozza el, ahol Dubaj 15 legelőkelőbb étterme exkluzív, korlátozott számú, háromfogásos előre elkészített menüt kínál.

A dubaji étkezés legkiválóbbjainak egyedi ajánlata kihagyhatatlan, hiszen világklasszis élményekben lehet részünk a nemzetközileg is elismert éttermekben, mint Gordon Ramsey Bread Street Kitchen-je az Atlantisban, a lenyűgöző Pier Chic, és a vibráló Scape Restaurant & Bar a Burj Al Arabban. Az amerikaitól az argentinig, a tengeri herkentyűktől a steakig, a világ minden tájáról megkóstolhatjuk a nyálcsorgató különlegességeket.

 

A fesztivál új kezdeményezése az Étkezz & Nyerj 2017-ben, az egész városra kiterjedő promóció, melynek során az érdeklődők azonnali nyereményekkel gazdagodhatnak, amikor betérnek étkezni Dubaj több mint ezer éttermének valamelyikébe, elég csupán  2500 forintnak megfeleő összeget költeni és azonnal átvehető ajándékot kapunk.