Idén is keresik a Turizmus Szakma Példaképét

Forrás: turizmus.com

 2019. szeptember 05. 17:19

A Szallas.hu által meghirdetett Év Szállása versenyen idén is odaítélik az ifj. Papp Imre-emlékdíjat a szakma kiemelkedő képviselőjének.

Már javában zajlik az Év Szállása verseny, melyet idén immáron hetedik alkalommal rendez meg a Szallas.hu.

A szálláshelyek, úti célok, konferenciahotelek mellett a szakma kiemelkedő képviselői is megmérettetik magukat. Közülük ítéli oda valakinek a zsűri az ifj. Papp Imre-emlékdíjat. A kitüntetés névadója, a 2015-ben elhunyt Ifj. Papp Imre a Hotel Kapitány Sümeg szálloda vezetőjeként és a sümegi vár üzemeltetőjeként kulcsszerepet vállalt városa turisztikai népszerűsítésében.„A díjjal nemcsak emléket állítunk Ifj. Papp Imrének, hanem felhívjuk a figyelmet minden olyan szakmai szereplőre, aki iránymutató gondolkodásának eredményeként kiemelkedő belföldi turisztikai terméket hozott létre" – mondta Szigetvári József, a Szallas.hu vezérigazgatója.

A Turizmus Szakma Példaképe – ifj. Papp Imre-emlékdíjat szeptember 28-áig leadott jelölés vagy pályázat útján nyerheti el az a személy a szakma képviseletében, aki újító ötletet alkotott szálláshelyével, turisztikai attrakciójával vagy rendezvényével.

A díjazott személyére itt lehet jelölést tenni.

A Turizmus Szakma Példaképe 2018-ban Katona Zoltán volt

Fotó: szallas.hu

A kitüntetést 2018-ban Katona Zoltán, a nagykanizsai Morgens Design ügyvezetője nyerte el iránymutató marketingtevékenységével. 2017-ben Tóth Ákosnak, az Utazómajom elindítójának ítélték oda az ifj. Papp-Imre emlékdíjat, a turizmus területén bevezetett merész, újító megoldásáért.