Idén is megválasztják az Év Kutyabarát Helyeit

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 27. 16:27

A Kutyabarát.hu idén is megszervezi az Év Kutyabarát Helye kampányt, amelynek keretében bemutatkozhatnak az ország kutyabarát helyei, és elnyerhetik a legjobbaknak járó díjat is.

Az immár nyolcadik alkalommal megrendezett az Év Kutyabarát Helye kampány a legjobb alkalom arra, hogy egy hónapon keresztül – októberben – megmutathassák kutyabarátságukat a kutyabarát szolgáltatók, vendéglátóhelyek.

Az ország első kutyabarát szolgáltatásait és helyeit összegyűjtő portál, a Kutyabarát.hu által megrendezett kampány célja, hogy minden évben elismerést kapjanak azok a cégek, szolgáltatók, akik felismertek egy fontos társadalmi jelenséget: a kutyánk is családtag, társ és barát, akivel szeretnénk minél több időt eltölteni. Legyen szó nyaralásról, vacsoráról egy étteremben vagy éppen egy vásárlásról egy üzletközpontban – a kutyabarát szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások bővülő száma és kínálata a kutyás társadalom fejlődését, a felelős kutyatartás népszerűsítését segítik elő.

A kampányban résztvevők nemcsak egy fontos társadalmi ügyet képviselnek, hanem kiváló marketing- és üzleti lehetőségeket is látnak a „nemes versenyben”, hiszen az ország közel egyharmadát, 3 millió embert szólíthatnak meg, mutathatják meg nekik magukat és kutyabarátságukat. Az Év Kutyabarát Helye díjazottjai pedig egy különleges, egyedülálló díjjal büszkélkedhetnek majd.

A kutyabarát szolgáltatásokat nyújtó helyek száma egyre bővül

Fotó: 123rf.com

A kampány, mint eddig minden évben, idén is támogat egy állatmenhelyet: a nevezési díj egy részéből a Noé Állatotthon védenceinek vásárolnak a szervezők tápadományt, ezenkívül a Kutyabarát.hu „Kakitündér nem létezik” elnevezésű társadalmi kampányára is fordítanak a befolyt nevezési díjakból.

A nevezés, illetve későbbiekben a szavazás a kezdeményezés weboldalán történik.

A nevezhető kategóriák:

- Étterem

- Kávézó

- Romkocsma / Pub / Borbár

- Cukrászda

- Szálloda

- Panzió / Vendégház

- Munkahely

- Üzlet, bolt

- Kutyabarát üzletközpont