Idén is sikeres a Szállásvadász.hu jótékonysági kampánya

Forrás: turizmus.com

 2017. október 18. 12:54

A korábbi évekhez hasonlóan a Szállásvadász.hu az idei évben sem feledkezett meg az ajándékozásról: 2 hónapon keresztül minden beérkezett foglalással a Bátor Tábor Alapítvány munkáját is támogatja.

Acég üzletpolitikájának fontos része a társadalmi szerepvállalás, így időről-időre olyan alapítványok munkáját támogatják, akiknek hitvallásával azonosulni tudnak. A kampánysorozat 2015-ben indult a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítvány, majd az Egy Csepp Figyelem Alapítvány támogatásával, míg az idei évben összegyűjtött adományt a Bátrak Földje kapja. E mesés föld dolgozóinak fáradhatatlan és lelkes munkáját minden foglalás után 300 Ft-tal segíti a Vadász.

 

A kampány szeptember 18-án vette kezdetét s már jóval a félidő előtt átlépte a bűvös hétszámjegyű határt, azaz az 1 000 000 forintot!

Az összeg óráról-órára növekszik, melynek aktuális állását bárki nyomon követheti a Szállásvadász.hu oldalára ellátogatva.

Az idő ketyeg, a támogató szellemű utazóknak még pontosan 1 hónapjuk maradt hátra, hogy a kellemeset összekössék a hasznossal, azaz támogatva utazhassanak Magyarország fantasztikus szálláshelyeinek egyikére!

Tudjon meg többet a kampányról az alábbi linkre kattintva:
https://www.szallasvadasz.hu/bator-tabor/

(x)