Idén is VÁR a kifutó

Forrás: turizmus.com

 2018. augusztus 16. 13:25

A Hilton Budapest a tavalyi nagysikerű rendezvény után idén is támogatóként áll a “VÁR a kifutó” kezdeményezés mögött.

Az Ability Fashion Team és a budavári Hilton Budapest szálloda 2018. augusztus 31-én, a családok évében immáron másodszor rendezi meg VÁR a kifutó! elnevezésű divatbemutatóját egy vidám hangulatú, zenés, táncos est keretében. A kifutóra lépő modellek már 2017. július 7-én, az első divatbemutatón bebizonyították, hogy az igazi szépséget nem befolyásolja, hogy valaki éppen hallókészülékkel, fehér bottal, kerekesszékkel vagy egyéb segédeszközzel éli az életét. Az esemény helyszínét idén is az akadálymentes Hilton Budapest szálloda biztosítja.


Hűen a szállodalánc alapítója, Conrad Hilton álmához, a budavári szálloda évről-évre a Hilton iránymutatásai alapján dolgozza ki éves jótékonysági programját, előtérbe helyezve az időszerű, komoly problémákat érintő ügyeket. Az idei programterv összeállításában is hangsúlyos szerepet kapott a társadalmi esélyegyenlőség fontosságára való felhívás.

A Vár a kifutó! – II. Felvonás alkalmából idén 8 + 1 Ability Fashion modell vonul végig a kifutón. Virtuálisan velünk lesz a 2015-ben elhunyt Szlovák Dorina, aki az Ability Fashion Édesanyja. Két alapító tag, Ivanova Daniella és Tóth Tímea is a modellek csapatát erősíti. (x)