Idén több mint 100 kiváló étterem várja kedvezményes menükkel a vendégeket

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 23. 16:10

Most is elsősorban közép- és felsőkategóriás éttermek jelentkeztek az idei, október 12. és 18. között tartandó kedvezményes akcióra. Ezek azok a helyek, amelyek e menüsorokkal bizonyára új vendégkört is meg tudnak maguknak nyerni.

A háromfogásos, 3.300 forintos ebéd vagy vacsoramenün kívül - amely magában foglalja már a szervizdíjat is – ismét jelen lesznek a prémium menük, 4.900 forintos árral. Ezek a csúcskategóriájú, drága alapanyagokkal dolgozó, divatos éttermekre lesznek jellemzők.

Fotó: La Perle Noire Restaurant & Lounge

 

A foglalás és az akcióban résztvevő éttermek listája a www.etteremhet.hu weboldalon tekinthető meg. Amint az a szerdai tájékoztatón kiderült, a különleges ételeken túl most egyedi borajánlattal is várja vendégeit néhány étterem, kedvező áron kínálva a Disznókő Tokaji Kései Szüret elnevezésű boraiból készült koktélt.

Csak online lehet foglalni, a lemondás vagy módosítás is csak ilyen módon intézhető, személyesen vagy telefonon nem.

Fotó: La Perle Noire Restaurant & Lounge

Már most is van olyan étterem, ahol ezeken a napokon garantált a telt ház, olyan sok a foglalás.

A Café Astoriában tartott tájékoztatón degusztációs menüt kínáltak a megjelenteknek, amelyből kiemelkedő volt a barna sörös sajtkrémleves csirkegombóccal, a vajban konfitált lazac citromos-parajos rizottóval, de nagy sikere volt a citromos-fokhagymás csirkemájas palacsintának is, amely az előételek ételsorában szerepelt.