Időtálló klasszikus a szállodákban

Forrás: turizmus.com

 2017. augusztus 25. 13:19

A Bienvenue szállodai kozmetikumok eredete a 70-es években indult turisztikai fellendülés idejéig nyúlik vissza. Akkor jelent meg ugyanis az igény, hogy a vendégeket az otthon megszokott és elvárt kényeztetés fogadja a hotelek fürdőszobájában.

A mára klasszikussá vált kozmetikumok népszerűsége a mai napig töretlen a szállodák és vendégeik körében. A Dr. Hotellátó Zrt. által forgalmazott Bienvenue termékek friss, nyugtató illatuk révén hatékonyan támogatják a napi stressz feloldását és a valóban hatékony pihenést. A különleges, illatért olyan alapanyagok harmonikus elegye felel, mint a narancs és citrus félék, a rózsa, jázmin, vagy a ciklámen és a magnólia. A Bienvenue márka gyártása során kiemelt figyelmet fordítanak a természetes alkotórészekre és a környezetbarát technológiákra, így szigorúan kerülik az olyan anyagok használatát, mint a parabén, szilikon, gén módosított növények, illetve mellőzik az állatokon végzett kísérleteket is.

Bienvenue szállodai kozmetikumok

A Bienvenue márka Magyarországon is bizonyított, hiszen az elmúlt évek során az egyik legnépszerűbb, legnagyobb darabszámban értékesített hotel kozmetikummá nőtte ki magát, nagyon sok vendégnek téve kellemesebbé szállodai tartózkodását.

Bienvenue termékek szállodáknak

A Dr. Hotellátó Zrt. Bienvenue szállodai kozmetikum kínálatában megtalálhatóak a 10, 20 és 40 grammos szappanok, a 20 vagy 30 milliliteres sampon, tusfürdő, sampon és tusfürdő, kondicionáló és testápoló termékek, valamint a 300 milliliteres adagoló pumpás sampon és tusfürdő, illetve folyékony szappan egyaránt.

A Biemvenue kozmetikumokról további bővebb információkkal állunk rendelkezésére a Dr. Hotellátó Zrt. alábbi elérhetőségein:

(x)