Időutazás a Zenit Hotelben

Forrás: turizmus.com

 2014. december 04. 14:20

Egyenesen a 20-as, 30-as évek Amerikájába csöppent, aki december 3-án este belépett a Hotel Zenit Budapest Palace kapuján: az évzáró party egyedi hangulatáról nemcsak zene és dekoráció gondoskodott, de a vendégek maguk is a kort idéző kiegészítőket kaptak érkezéskor.

Több mint 120 partnerét látta vendégül könnyed év végi koccintásra és sok finom falatra a Hotel Zenit Budapest Palace, amely néhány óra erejéig megidézte lobbyjában a 20-as, 30-as évek Amerikáját, zenével, táncosokkal, a ház előtt parkoló korabeli automobillal. Aki akarta, fotón is megörökítették jelmezében, amit aztán az est végén magával vihetett. A hangulatot ajándéksorsolás is fokozta a finom borok mellett.

 

A résztvevők főként a hotel utazási irodás és corporate partnerei közül kerültek ki, jelen volt Faragó Péter, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója is, illetve sok szállóvendég, akik szintén kaptak meghívót a partyra. Sőt, előre értesítették azokat a vendégeket is, akik épp az este folyamán érkeztek meg: nekik valószínűleg meglepő látvány volt a sok jelmezes ember az Apáczay Csere János utcai épület lobbyjában.