iDubai – az én élményem. Irány Dubai!

Forrás: turizmus.com

 2016. január 26. 20:03

Harmadik alkalommal rendezett szűk körű, ám annál tartalmasabb workshopot Dubairól az Ambiance Travel, mely iDubai márkanév alatt kínál immár viszonteladókon keresztül személyre szabott, igényes, egy-egy tematika mentén összeállított utazásokat a vonzó közel-keleti desztinációba.

A hatfős utazási iroda boutique koncepcióját Csényi Csaba ügyvezető ismertette, kiemelve, hogy bár kicsik, épp ettől különlegesek és rugalmasak, és minden esetben arra törekednek, hogy élményt adjanak utasaiknak.

Az iDubai márkanév – melyhez hasonlóan az iDoha és az iOman is hasonlóan működik – fontos jellemzői, az élmény, a helyismeret, a magas minőségű, stílusos hotelek, a jó lokáció és a kiváló ár-érték arány. Mindezekegyfajta garanciát is jelentenek. Áraik egyébként Dubai-i fókuszuk miatt mindig aszerint változnak, hogy az adott hétre a vasárnap délután megérkező „friss" promócióból, éppen milyen kondíciókkal sikerül összeállítaniuk csomagtúra ajánlataikat. Áraik ezért sokszor csak az adott héten foglalhatók.

 

Az iDubai termékek „alkotóelemei" a különböző stílusú hotelek, a „kötelező" látnivalók, és az izgalmas, nem mindennapi fakultatív programok. Csomag ajánlataikat az utasok érdeklődése szerint tematikusan állítják össze, olyan témák mentén, mint a luxus, a kultúra, a család, hölgyek és férfiak. természetesen kínálnak még Dubaion túli úti célokat, körutazásokat az Emirátusokban, illetve a szomszédos országokban.

Az eseményen, melyen az Emirates légitársaság is ismertette érdekességeit, újdonságait. rövid ízelítőt kaphattak a szakma érdeklődő képviselői az elérhető szállodákról, a fejlődésről és azokról a látnivalókból, melyek száma egyébként folyamatosan bővül. Várhatóan még idén elkészül például a Dubai Eye, amelynek a közepe van olyan magasságban, mint amilyen a London Eye teljes magassága.

Dubairól szólva elhangzott: nem kisebb célt tűzött ki magának a városállam, mint hogy 2020-ig elérje az évi 20 millió látogatót (+100% 2012-höz képest), a fő reptér az Al Maktoum legyen és hogy Dubai-t olyan városnak szeretnék, melyet „a világon mindenkinek látnia kell."