„Igazgatói reggeli” Hajdúszoboszlón

Forrás: turizmus.com

 2017. június 27. 23:28

Június27-én a Hunguest Hotel Aqua-Sol volt a helyszíne az első hajdúszoboszlói „Igazgatói reggelinek”, melyen az MSZÉSZ kezdeményezésére és a Hajdúszoboszlói Önkormányzat meghívására a helyi turizmus meghatározó szereplői gyűltek össze.
Az összejövetelen Kovács Tamás, a Hunguest Hotel Aqua-Sol igazgató-helyettese, az MSZÉSZ Keleti régiójának régióvezető-helyettese látta vendégül a hajdúszoboszlói szállodák megjelent tulajdonosait és igazgatóit.

Az eseményen meghívott vendégként vett részt Könnyid László, az MSZÉSZ elnöke, Dr. Sóvágó László, Hajdúszoboszló polgármestere, valamint Czeglédi Gyula, a Hungarospa Zrt. vezérigazgatója.

Dr. Sóvágó László és Czeglédi Gyula beszámoltak a városi fejlesztésekről, mely téma a szakma megjelent képviselői körében párbeszédet indított.

Egyetértés körvonalazódott a felek között a tekintetben, hogy a legfontosabb célkitűzések a munkaerő-vándorlás kezelése és az átlagárak növelése

Könnyid László tájékoztatta a kollégákat az MSZÉSZ aktuális tevékenységéről, a Hotelstars minősítő rendszer aktualitásairól, valamint a jövőben várható pályázati forrásokról.

Egyetértés körvonalazódott a felek között a tekintetben, hogy a legfontosabb célkitűzések a munkaerő-vándorlás kezelése és az átlagárak növelése.