III. Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozó

Forrás: turizmus.com

 2015. július 28. 17:31

A Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozó (SzÉSzT), idén ősszel már 3. éve kerül megrendezésre hazai vállalkozások összefogásával, szervezésével és finanszírozásában az ország négy régiójában, négy különböző időpontban.

A rendezvények célja, hogy a szállodai és vendéglátó-ipari szegmens jelentős képviselői számára szakmai információkat, tájékoztatást adjon minden olyan lehetőségről, mely segítheti munkájukat, fejlődésüket, hozzásegítheti őket egy magasabb szolgáltatási színvonal eléréséhez.

A rendezvényeken három szekcióban - management, housekeeping, F&B (vendéglátás) - párhuzamosan folynak az előadások, a szünetekben pedig a vendégek az előadó cégek kiállításait is megtekinthetik, itt lehetőségük nyílik kötetlen szakmai beszélgetésekre is.

Miért épp ez a rendezvény? A Szervező cégek azon túl, hogy saját tevékenységükkel, termékkörükkel kapcsolatban szeretnének minél több olyan információt átadni, amelyek a normál üzletmenet és kereskedelmi folyamatok során talán "nem mennek át", igyekeznek olyan programot összeállítani, amely messze túlmutat tevékenységi körükön, viszont a meghívott szállodai és éttermi szakemberek számára hasznos, addicionális információkat tartalmaz.

A teljesség igénye nélkül, az idei rendezvények tematikájában is szerepel a marketing, ötletekkel, praktikákkal, mely felgyorsult mindennapjainkban folyamatos odafigyelést és cselekvést igényel.

Kiemelt program a technikai, információtechnológiai fejlődés hatásai mindennapi életünkre, mely már nem csak a jövő víziója, hanem életünk része. Természetesen idén is lesz látványkonyhás bemutató kóstolóval; praktikus, költséghatékony ötletek, tanácsok a mindennapi szállodaüzemeltetéshez.

A Szervezőkről néhány szóban:

- Assist-Trend Kft. - A magyar higiéniai szolgáltató - Szállodai és éttermi higiéniai termékek, papír-eszköz-vegyszer

- Assur Kft. - Teljes körű éttermi és szállodai konyhatechnológia megalkotása, az ötlettől a kulcsrakész átadásig

- Miele Kft. - Professzionális gépek, berendezések az ipari textiltisztításhoz, -ápoláshoz és mosogatáshoz

- Mirbesz Kft. - Gyorsfagyasztott, előhűtött élelmiszerek forgalmazása, országos lefedettséggel

- Progast Kft. - Teljes körű éttermi és konyhai fogyóeszköz kínálat; szállodai, vendéglátóipari felszerelések

- T-Mix 2003 Kft. - Szállodai és éttermi textíliák készítése és forgalmazása

A rendezvényekről bővebben: www.szeszt.hu (X)