III. SzÉSzT Szegeden a Hunguest Hotel Forrásban

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 22. 14:52

Már csak egy hét és Szegedre érkezik a Szállodai és Éttermi Szakmai Találkozó. 2015.09.30-án a Hunguest Hotel Forrás****-ba várják a szervezők a szállodai és vendéglátóipari szakembereket egy jó hangulatú, szakmai előadásokkal, látványkonyhás bemutatóval, praktikus, gyakorlatias ötletekkel, javaslat

Kiket várunk? Minden olyan szállodai, vendéglátóipari szakembert, aki kíváncsi az újdonságokra, nyitott a praktikus ötletekre.

A rendezvényen 3 szekcióban (management, housekeeping, F&B vendéglátás) hallgathatnak meg a résztvevők olyan előadásokat, amelyekben elhangzó információk mindennapi munkájukat könnyíthetik, egyszerűsíthetik, vagy éppen a közeli jövőben nagy lendületet adhatnak.

A teljesség igénye nélkül, az idei rendezvények tematikájában is szerepel a marketing, ötletekkel, praktikákkal, mely felgyorsult mindennapjainkban folyamatos odafigyelést és cselekvést igényel.

Kiemelt program a technikai, információtechnológiai fejlődés hatásai mindennapi életünkre, mely már nem csak a jövő víziója, hanem életünk része. Természetesen idén is lesz látványkonyhás bemutató kóstolóval; praktikus, költséghatékony ötletek, tanácsok a mindennapi szállodaüzemeltetéshez.

A rendezvényekről bővebben: www.szeszt.hu

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Még lehet regisztrálni! (www.szeszt.hu) Ön is ott lesz?

A Szervezők:

- Assist-Trend Kft. - A magyar higiéniai szolgáltató - Szállodai és éttermi higiéniai termékek, papír-eszköz-vegyszer

- Assur Kft. - Teljes konyha akár 2 hét alatt

- Miele Kft. - Professzionális gépek, berendezések az ipari textiltisztításhoz, -ápoláshoz és mosogatáshoz

- Mirbesz Kft. - Gyorsfagyasztott, előhűtött élelmiszerek forgalmazása, országos lefedettséggel

- Progast Kft. - Teljes körű éttermi és konyhai fogyóeszköz kínálat; szállodai, vendéglátóipari felszerelések

- T-Mix 2003 Kft. - Szállodai és éttermi textíliák készítése és forgalmazása

A rendezvény hivatalos médiapartnere a Turizmus Kft.