Ilyen lett a DHSR Hévíz megújult szaunavilága

Forrás: turizmus.com

 2017. május 09. 11:38

A Danubius Health Spa Resort Hévíz a modern wellnesszónák trendjeit követve felújította és kibővítette szaunarészlegét.

Hévíz első gyógyszállodája Finta József tervei alapján épült, és 1976-ban nyitotta meg kapuit, azóta számtalan rendezvény, átépítés, felújítás zajlott, több százezer gyógyulni és feltöltődni vágyó vendég fordult meg az egykori Thermal Hotel Hévíz szállodában, amely 2006-ban új nevet kapott.

A Danubius Health Spa Resort Hévíz megnyitása óta folyamatosan színesíti szolgáltatásait az éppen aktuális trendeknek megfelelően.

A saját gyógyvízforrással, hat medencével és saját gyógyászati részleggel büszkélkedő DHSR Hévíz vendégei immár teljesen felújított szauna részlegen pihenhetnek, miután április közepén átadták a szálloda vadonatúj belső szaunavilágát. A rekonstrukcióval a modern wellnesszónák trendjeit követve nagyobb kapacitású szaunablokkot alakítottak ki, amely funkcionálisan és esztétikailag is megfelel a legmagasabb elvárásoknak.

Fotó: DHSR Hévíz

A bővebb szolgáltatásokat nyújtó szaunarészlegen finn, aroma- és infraszauna, gőzkabin, élményzuhany és pihenőágyakkal berendezett pihenő tér várja a vendégeket. Az esztétikai élményt emeli a különleges fenyőburkolattal és fényeffektekkel hangulatossá tett belső tér.

Fotó: DHSR Hévíz