Ilyen lett a hévízi Ensana Thermal Aqua a felújítás után

Forrás: turizmus.com

 2021. október 13. 15:34

Az elmúlt két évben 64 szoba és a lobby is megújult az all inclusive ellátást nyújtó, négycsillagos Ensana szállodában. Ezen kívül, a családok igényeit szem előtt tartva, két felújított emeleten 11 összekötő ajtós szobapárt is kialakítottak.

A felújítás során elsőként egy hangulatos télikertet alakítottak ki a csak nyáron üzemeltethető éttermi terasz helyén. Ezt a területet a vendégigényeket szem előtt tartva építették át egy fűthető, illetve hűthető télikert formájában, így nemcsak egész évben használható teret kaptak, de az étterem kapacitását is növelni tudták 100 fővel.

aqua

Az Aqua megújult lobbyja

Fotó: Ensana Thermal Aqua

2021-ben – a már korábban felújított felső két emeletet követve – újabb két emelet kapott új arculatot. Az idei felújítás során összesen 64 szoba és két lakosztály újult meg. Az új szobák kialakításánál a praktikum mellett a modern kor követelményeinek való megfelelés volt a fő szempont: áttekinthető alaprajzú, világos szobák készültek.

aqua

A szobákban a narancssárga, a barna és a bézs színek dominálnak

Fotó: Ensana Thermal Aqua

A berendezési tárgyak és a szobafalak színeinél elsősorban a természetes színvilágra helyezték a hangsúlyt: a szobákban a barna, bézs, és narancssárga színek dominálnak. A falakon a virágokra utaló motívumok és a számos helyen beépített faanyagok szintén a természetközeli érzést segítik elő. A családok igényeit szem előtt tartva a két felújított emeleten 11 összekötőajtós szobapárt alakítottak ki.

A szálloda bárja

Fotó: Ensana Thermal Aqua