Indul az 50 éves Danubius Hotels három hónapos jubileumi kampánya

Forrás: turizmus.com

 2022. május 14. 08:58

Április 1-jén volt a Danubius Hotels alapításnak 50. évfordulója, ennek apropóján a márka újrapozicionálásával karöltve, május közepén a szállodavállalat elindítja jubileumi kampányát.

„Ott a helyünk, ahol az élet zajlik!" – tartja a kampány szlogenje, amely nem csak az elmúlt fél évszázad eszmeiségét tükrözi, de egyúttal egy vállalás is a következő 50 évre. A 360 fokos, multiplatform kampányban többek közt rendezvényekkel, csomagajánlatokkal és nyereményjátékokkal ünnepli évfordulóját a Danubius Hotels: a vendégek mellett munkatársaival és partnereivel együtt – közölte lapunkkal a szállodavállalat.

A kampány felhívja a figyelmet az idén 50 éves szállodalánc értékeire, az általa kínált élményekre. Kiemelt célja a szállodák bemutatása, beleértve azok elhelyezkedését és történelmét, valamint a települések lokális értékeit. A Danubius Hotels kulisszatitkai mögé is bepillanthatunk: leleplezik a fél évszázados múlt legérdekesebb történeteit, a közönség megismerheti a hotellánc történelmét, a leghíresebb forgatási helyszíneket, de akár a hotelekben megszállt külföldi sztárokhoz fűződő élményekről is olvashatnak majd azok, akik követik a jubileumi kommunikációt.

A kampány az érzelmekre, kedvenc élményekre fókuszál, időnként nosztalgikusan, mint például egy különleges, az elmúlt 50 év ikonikus fogásaiból összeválogatott menüsorral, vagy a jelenlegi és egykori munkatársak Danubius Hotelshez köthető legkedvesebb emlékeiről szóló anekdotákkal.

A hotellánc a 360 fokos kampányával többek között az online és közösségi média-, valamint kültéri reklámfelületeken is találkozhatunk. A három hónapos aktivitás során ATL és BTL elemekkel, valamint influencer együttműködéssel és dedikált microsite-tal hívják fel az érdeklődők figyelmét az aktuális kedvezményekre és nyereményjátékokra. Eseményből sem lesz hiány, a hotellánc együttműködve a hosszúlépés.járunk? városi sétaszervezővel nyilvános bejárásokat indít az ikonikus Hotel Astoriába, ahol számtalan érdekességet tudhatnak meg az érdeklődők.

A nagyközönség is megismerheti majd az Astoria kulisszatitkait

Fotó: Danubius Hotels

A kampány során friss kreatívok segítik a szállodalánc újrapozicionálását, melyeken a vendégek élményei, a helyi különlegességek felfedezése és szállodai pihenés élménye áll a középpontban. Fotós és videós hirdetésekkel billboard, citylight, illetve online felületeken Google Ads (beleértve a Youtube-ot is), DV360, illetve Teads, Facebook és Instagram hirdetések formájában találkozhat majd a nagyközönség.

A márkaismertség növelése mellett fontos cél az 50 éves jubileum méltó megünneplése – rengeteg ünnepi tartalommal, érdekes információval szolgálnak az elmúlt 50 évből a következő időszakban a közösségi médiában is. A Danubius Hotels Instagram oldala kedvenc magyarországi helyszínek megosztására buzdító nyereményjátékkal készül. A résztvevőknek egy fotót kell feltölteniük, amelyen megmutatják kedvenc helyüket Budapesten, Győrben, Balatonfüreden, Bükfürdőn vagy a Danubius Hotels szállodák egyikében.

A külső kommunikáció mellett kiemelt figyelmet szentel a szállodalánc a munkatársak megünneplésére. „Belső kommunikációs aktivitásokban gazdag a jubileumi kampányunk. Különleges munkatársi események, kollégák számára szervezett szállodai élményhét, különleges történetek megosztása mind-mind részei az elkövetkező heteknek. Azt szeretnénk, hogy mindenki ünnepeltnek érezze magát. Az elmúlt 50 év munkájának megbecsülése mellett a jelenlegi és a következő generáció felé kívánunk jövőképet adni egy olyan szakmában, mely az emberi kapcsolatokról és az élményekről szól" – mondta el Gál Judit, marketing és kommunikációs igazgató.

A kampányt egy exkluzív partnerrendezvény szervezésével zárják, az elmúlt 50 év sikereit ugyanis a Danubius Hotels nem csak munkatársainak és vendégeinek, de partnereinek is köszönheti – írták közleményükben.